@jones1240 (07.06.2025 21:01): Doufám, že opilý napíšeš pak komentář :D
@jones1240 (07.06.2025 21:01): snad ne. Koukal jsem včera na ty leaked gameplaye a vypadá to celkem ok. Youtubeři co viděli tech demo hlavně strašili bugy, ale to bych osobně snad tak dramaticky neviděl jako někdy kdo hrál Cyberpunk 2077 na PS4 hned po vyadání a stejně jsem si ho užil:).
Jsem včera opilej sledoval Summer Game Fest a ráno zjistil že jsem si koupil preorder, achjo!
Ale jo, tesim se. Ocekavam zábavný lehce clunky béčko, tak snad to nebude jen nuda.
@Nix (07.06.2025 18:06): ale dyť mě to taky zajímá! Bude to asi dost "mediorce", ale sajbrspanku není nikdy dost!
Za mne to nevypadá fakt hrozně. Asi to díru do světa neudělá, ale já to určitě vyzkouším :)
@Korbitch (28.05.2025 14:29): jako nevypadá to úplně marně. Taková bondovka s prvky cyberpunku. Mohlo by to být celkem fajn!
Vůbec by mi nevadilo kdyby slavili úspěch co se týče moddingu, ale asi to není projekt co o něco podbného usiloval, takže tam jsem trochu zdrženlivý. Uvidíme, třeba i to bude fungovat.
Konečně něco víc ze hry. Vypadá to celkem slibně.
Zing
Zing
@Korbitch (26.05.2025 14:30): vypadá to jako hra co by mohla být Steam deck kompatibilní, tedy snad by šla rozjet na mém ROG Ally.
Nevypadá to na skvělou hru, ale jestli to bude alespoň průměrné, tak by mě to v nějaké slevě zajímalo.