@Fritol (14.07.2025 22:24): Pokud se to časem neobjeví někde u nás, tak mi nic jiného nezbyde. Ale jelikož zatím mám co hrát, tak jsem to nehrotil a klidně ještě počkám.
Díky za tip!
@Fritol (14.07.2025 18:56): Jakože bych zanevřel na kohokoli, kdo nedohrál to stejné JRPG jako já? :D
Meh, člověk na všechno nestačí sólo, hraní JRPG by mělo být týmovou prací :)
PS. mimochodem ten Lunar jsem u nás dodneška neviděl nikde prodávat (v krabičce na Switch), tak to zatím odkládám na neurčito.
Přes 20hodin in a tedy pro mě osobně jedno z nejlepších JRPG co jsem hrál. Neříkám nic, mechaniky nejsou nic revolučního a tak, ale má to obrovský srdce a u old schoolovky jsem dlouho nezažil takovýhle pocit z postav a příběhů jako tady. Divím se že to tu nemá větší hajp!
Právě rozehráno a je to skvělý. Výborná pohádková a odlehčená atmosféra, špičkové ost i mini cutscény. Navíc ty postavy jsou hned od začátku sympatické.
Cením i zatím nepřestřelenou obtížnost. Uvidíme kam to půjde dál.
V 2012 přidáno (obskurní PC verze, která vyšla jen v Japonsku/JK), aby zde bylo vůbec nějaké jRPG vedle podobně raritního vydání Revelations: Persona na PC. Vlastně kolem roku 2010 bylo pro hráče hledající jRPG, které nikdo nehrál mimo Ringa a pár dalších lidí (jak se jemnoval ten blog o nich?), dostupné snad jen FF a např. The Last Remnant.
Hra dostala lehce remasterovanou novou verzi pro Android. (Updatovana iOS verze, která je k dispozici už roky) Taky to mohli vydat i na další platformy…
"Verze pro operační systém Windows vyšla exkluzivně v Japonsku a Jižní Koreji."
Už ve mě hrklo že jsem to emuloval zbytečně. Popis ale zní lákavě... :/
Platformy a hodnocení
Hodnotit, napsat komentář, diskutovat…
Jako zaregistrovaný a přihlášený uživatel můžete tuto hru nejen ohodnotit, ale také k ní případně napsat komentář, diskutovat o ní či ji zařadit do některého ze seznamů (vlastním, chci atd.).