Závodní hra, která má kořeny na mobilních telefonech, v níž vás čeká 3000 kilometrů závodních tratí po horách, přírodních parcích, pouštěmi nebo podél mořského pobřeží. Ve svém voze máte na výběr přes 250 závodů, kde budete závodit v nejrůznějších režimech, ať už sami nebo s přáteli až ve čtyřech hráčích na rozdělené obrazovce, nebo online po síti.
Aut ve hře najdete něco přes sedmdesát. Mezi nimi například Porsche 718 Boxster GTS, Porsche 918 Spyder, Mercedes-AMG GT S, Acura NSX, Bentley Continental GT, Ford GT40, Nissan 370Z, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven nebo McLaren 720s. Všechna auta můžete upravovat ve své garáži i co se týče vzhledu, tak i po jízdní stránce.
Hra obsahuje též kampaň věnovanou vytrvalostnímu závodu 24 hodin Le Mans a vozům kategorie GT, kde si musíte hlídat palivo, stav pneumatik a řídit veškerou strategii v boxech. Porsche Series představuje další herní mapu, na níž lze absolvovat řadu soutěží v jedné kampani. Skládá se z několika sezón, pakliže v nich budete úspěšní, obdržíte nejrůznější vylepšení.
Ultimate Edition, která vyšla tři roky po první verzi pro Nintendo Switch, obsahuje základní hru Gear.Club Unlimited 2 a všechna vydaná DLC.
Začala zářiová sezóna klubových závodů. Obdržel jsem další ocenění. Level 8. 10 procent navíc v kreditech z výher. Středeční závod byl skvělý, v něm držet třetí místo, to byl kumšt. Rozhodovala každá setina vteřiny. Koukl jsem se do tvé garáže, což jsem netušil, že jde.
Pět nových závodů. A všechny jsou perfektní. V sobotu další nový závod.
Achievementů získáno 38/42. Pouze jeden skrytý tam mám, ale bylo jich kolem deseti. Hra je fakt skvělá. A vyhrál jsem jedno super auto, Bugatti Veyron Grand Sport Custom. Aut mám v garáži minimálně čtyřicet, moc se jich tam nevejde. Hra to pak dává do skrývajícího panelu nabídky vozidel.
Kariéra na 99 procent. Závěrečný závod je obtížný. Mám z něj stříbro.
7. 9. 2025 - Osm nových závodů v klubové lize. Kéž by z těch dosažených časů něco bylo.
Pět nových závodů. A všechny jsou perfektní. V sobotu další nový závod.
Kariéra na 99 procent. Závěrečný závod je obtížný. Mám z něj stříbro.