Druhý průchod, takže si to shrňme ještě jednou jen v diskuzi. Udělal jsem všechny volby přesně opačně. Ano, měl jsem celkem velkou část hry jinou. Pokud ale ve finále víte, jak se věci mají nedojde k odčerpání vody ze zatopené čtvrti. A finále jako takové, to je jedna z největších píčovin, které jsem kdy bohužel musel už podruhé vytrpět. Opět se mi potvrdilo, že je vlastně úplně, ale úplně FUCK, jak vyřešíte veškeré volby ve hře. Protože když chcete na konci zachránit Lawan, aby se neodpálila při zničení raket, tak to celý kurva dopadne naprosto stejně. Jen díky jiným podrůžným volbám se ke mě při odchodu z města připojil Hakon. Takže já jsem vyrazil na zteč zachránit Lawan, která se chce odpálit, aby zachránila město. Do toho Hakon vyvede pryč ségru, protože si mysli, že se odpálim místo Lawan a tím zničím základnu. Já sice zachránim Lawan, ale posere se to stejně, takže rakety vytuněj město na sutiny. A teď přijde zlatý hřeb píčovin - ségra kdesi, město sice na kaši, ale základna stojí, tudíž by se teda mohlo pokračovat v hledání léku, ne? Lawan žije, ale Hakon stejně vyrazí na pochoďák s Aidenem k moři. Jako vážně tohle? Nezůstal by teda Aiden se sestrou, kterou celou dobu hledá?? Proč Hakon jde do hajzlu, když to očividně bylo s Lawan na dobré cestě se k sobě vrátit??? Tpč nedávám to :DD