Nejnovější díl ze série Wolfenstein, přímé pokračování Return to Castle Wolfenstein, nás zavede do válkou zničeného Německa, kde nacisté experimentují s moderní technologií a nadpřirozenými silami a snaží se změnit průběh druhé světové války v jejich prospěch. Hra se točí opět kolem amerického špióna B.J. Blazkowicze, který má za úkol zlikvidovat nacisty, překazit operaci Eisenfaust a čelit okultním silám. Tentokrát na vás nebude čekat pouze zámek, ale přímo celé město a dokonce i paralelní dimenze.
Wolfenstein je klasickou akcí z pohledu vlastních očí (FPS). Hra využívá silně modifikovaný engine id Tech 4, který byl použit například u akční hry Doom 3. Nechybí ani multiplayer, který obsahuje krom klasického Team Deathmatch i módy Objective a Stopwatch. V Objective je úkolem útočit a bránit určitá místa, v Stopwatch zase plnit předem dané úkoly.
Za velkou částí hry stojí vývojáři z Raven Software, kterým ale vypomáhalo studio Pi Studios, id Software poskytli zázemí pro engine a Endrant Studios měli na starosti multiplayer.
Další díl ze série Wolfenstein, přímé pokračování Return to Castle Wolfenstein, nás zavede do válkou zničeného Německa, kde nacisté experimentují s moderní technologií a nadpřirozenými silami a snaží se změnit průběh druhé světové války v jejich prospěch. Hra se točí opět kolem amerického špióna B.J. Blazkowicze, který má za úkol zlikvidovat nacisty, překazit operaci Eisenfaust a čelit okultním silám. Tentokrát na vás nebude čekat pouze zámek, ale přímo celé město a dokonce i paralelní dimenze.
Další díl ze série Wolfenstein, přímé pokračování Return to Castle Wolfenstein, nás zavede do válkou zničeného Německa, kde nacisté experimentují s moderní technologií a nadpřirozenými silami a snaží se změnit průběh druhé světové války v jejich prospěch. Hra se točí opět kolem amerického špióna B. J. Blazkowicze, který má za úkol zlikvidovat nacisty, překazit operaci Eisenfaust a čelit okultním silám. Tentokrát na vás nebude čekat pouze zámek, ale přímo celé město a dokonce i paralelní dimenze.
Wolfenstein je klasickou akcí z pohledu vlastních očí (FPS). Hra využívá silně modifikovaný engine id Tech 4, který byl použit například u akční hry Doom 3. Nechybí ani multiplayer, který obsahuje krom klasického Team Deathmatch i módy Objective a Stopwatch. V Objective je úkolem útočit a bránit určitá místa, ve Stopwatchi zase plnit předem dané úkoly.