@Sasakr (28.12.2024 17:01): Tak toto nie je zrovna najlepšia hra pre cholerikov. A pripomenul si mi tým jednu z najlepších epizód 13. série. :D
@PRIVATE MARTIN (28.12.2024 16:46): Ten konec, kdy máš vozit ten toxickej bordel k talíři... s autem, který ti hra přidělí... meh. A nepřeháním, jen jsem cholerik.
@Sasakr (28.12.2024 16:14): Trochu preháňaš, až také hrozné to nie je. :D
Dohráno. Ale teda tolik prd3lí a 3,14č, co u toho lítalo. No klasickej sixth gen.
@Naginata (25.07.2022 22:14): To mu natuty stopnou pravnici. Ale vypada to skvele.
@PRIVATE MARTIN (25.08.2021 06:32): No vypadá to, že ve vývoji je remaster mod
Věřili byste, že až někam na konec Lízy jsem to dohrál jen přes dotykové ovládání? Pak už jsem na to neměl nervy.
@Naginata (25.08.2021 04:35): To znamená, že source port tu bude čo nevidieť? :D
Zdrojový kód hry se prý dostal na internet
Jednoduché řešení repetivnosti - prostě hraju jen půl hodinky a pak zas pauzu. Bohužel, kamera + ovládání tak jednoduché řešení nemá, ale i tak je to asi nej Simpsons hra.
Dohráno a musím říct, že konečně, šílená repetetivnost, nebýt poslední epizody, která je designově jiná než předchozích 6 asi bych to nedohrál. Už mě od 5 epizody nebavilo vše sbírat a mít 100pro.
@Dan9K (11.02.2013 01:26): Tak to se omlouvám, z kontextu to příliš nevyznělo :-)
@leebigh (10.02.2013 22:10): Mick ale mluvil o jiné hře :-)
@MickTheMage (29.01.2013 20:58): Píšeš konzolovka - je to i na PC
Simpsons - Virtual Springfield
Na eBayi několik kousků se dá najít :-)
Simpsons - Virtual Springfield
Na eBayi několik kousků se dá najít :-)
Dúfam, že raz to dostanem do rúk, aby som si mohol spraviť vlastný názor. Možno raz spravia nato aj nejaké MNO :)
No nevím jak na velkých konzolích, ale já to hraji na psp a je tam k nasrání šílená kamera a docela špatné ovládání (The Simpsons: The game)
@Nons3nse (30.01.2013 08:24): Me to teda prislo o moc slabsi nez Hit & Run. Vypada to sice pekne, ale hrat to je desna nuda (zvlast to pobihani v otevrenym svete)... A hlavne v Hit & Run je asi miliarda narazek, forku a easter eggu pro simpsomaniaci snad ze vsech tehdejsich epizod a v tehle hre nebyl skoro ani prd.
@HungryGhost (29.01.2013 23:34): Nielen že to vyzerá pekne, ono je to super... :)
@Dan9K (29.01.2013 20:51): Virtual Springfield je skor "elektronicky sprievodca po Springfielde" ako hra, no. Ale same dobre veci som pocul na tu konzolovku, a stale som ju nekupil. Akosi uz neni poriadne dostat :)
i v komentáři zmiňuji hru Virtual Springfield. Ale myslím, že tu na databaze-her.cz není.
Byla to hra, kde si vlastně chodil po relativně reálně zpracovaném Springfiledu (styl prozkoumávání okolí je podobný jako třeba ve hrách Atlantis nebo Myst), na spoustu věcí se dalo kliknout a ono to udělalo nějakou akci. Bylo tam vtipů asi jako ve třech samostatných dílech Simpsonů, ale jinak jsem si nevšim, že by to mělo nějaký jiný hrací prvek, že by se to dalo vůbec jako dohrát.
Možno tak pred 7 rokmi, ale teraz si na to netrúfam. ^^
Tohle jsem jako malej hrozně žral, ale jestli by tě to bavilo, těžko říct.
Poznáte aj inú Simpsons hru na PC?