Nový díl sniperské série se odehrává v srdci okupované Francie. Tentokrát roli hlavního odstřelovače Karla Fairburnea vystřídá nová postava Harry Hawker, zařazený coby agent Oddělení pro zvláštní operace britské SOE. Ten se musí chopit nelehkého úkolu, spočívající ve zničení německé tajné zbraně, s jejíž pomocí mají nacisté velkou naději překazit vylodění v Normandii.
Kromě sólo akce je možné celou příběhovou kampaň absolvovat i v kooperaci se spojencem po boku nebo se zapnutým módem Invaze, kde se může připojit cizí hráč se snahou překazit plnění mise základní hry. Nechybí rentgenová kamera, zobrazující destruktivní sílu každého úspěšného zásahu. Pokud jde o zbraňový arzenál, bude možné nalézt celou řadu autentických zbraní z období druhé světové války, s možností jejich vylepšení a vybrání té nejlepší výzbroje na každou misi.
@Chuck (09.02.2025 21:21): Euro Truck Simulátor nehraju, když jsem si to před lety zkusil, tak jsem si uvědomil, že svůj volnej čas trávím u počítače v koloně a už 10 minut koukám na to, jak to tam stojí.:-D A to fakt nechci.:-D
No, po dvou pivech se mi muška nezhorší.:-) A víc jich nedám.:-D
No, po dvou pivech se mi muška nezhorší.:-) A víc jich nedám.:-D