Nezkoušel jsem, ale mohlo by to podporovat tuto emulaci. Třeba by s tím hra pak běžela líp. Ke hře jinak nic dalšího, krom širokoúhlé opravy, není k dispozici. Našel jsem jen samotnou plnou hru.
@Indian (28.04.2025 17:31): Hrál jsem DVD verzi, ale Steam by měla být identická (mám ji také, ale na Steam jsem ji nikdy nedohrál). Zkus pcgamingwiki, ale píší tam visual glitches v případě aplikace widescreen patch.
Další možnost je místo toho sáhnout po PS2 nebo Xbox verzi a emulaci.
Další možnost je místo toho sáhnout po PS2 nebo Xbox verzi a emulaci.
@Všivák (komentář):@Phoenix (13.06.2020 23:42): hrali jste jakou verzi? Ja zkousel rozehrat tak trikrat steam verzi co mam, ale je tam priserne nizky FOV a vysoka citlivost. Jak jste to pripadne resily?
@bukrrCZ (13.06.2020 22:17): jj, v podstatě závidím, že to hraješ poprvé :-)
FPS s Deus Ex možnostmi řešení situace různými způsoby, nadto v Hong Kongu, který si přímo říká o to, aby se v něm nějaký pořádný cyberpunk odehrával.
Jediné, co mi trochu vadilo, bylo to, že vycházeli z PS2 verze a ne technicky vyspělejší Xbox verze, ale není to zase tak velký problém.
Nedoceněná a trochu zapomenutá výborná záležitost. Příjemnou zábavu.
Nedoceněná a trochu zapomenutá výborná záležitost. Příjemnou zábavu.
Po hodině hraní si říkám, že takhle nějak by vypadalo Deus Ex, kdyby to bylo regulérní FPS. A to jsem ani netušil, že se na to nějak mělo navazovat či odkazovat. Zatím se fakt hrozně bavím.
Ups, díky za upozornění, opraveno.
Nechci nák rejpat ale nepřtelé byli Čínani ne? Dokonce se hra odehrává v Hong Kongu.
Všude (net, DH popis a tuším, že i Score DVD odkud hru mám) je Snowblind brán jako "duchovní nástupce" a tak jsem k tomu i tak přistupoval. Grafika mi nevadila - z části možná proto, že jsem hru 2004+ už více než půl roku neviděl :( Byl jsem hlavně rád, že mi to běželo plynule bez trhání, což mi neběžel ani DE2. Ale pravda, některé textury mohly být ostřejší. Jednu věc u starších her nechápu: Proč si vývojáři nedali trochu větší práci z texturami v pozadí? Nemusí to být žádné full HD něco, ale u některých (někdy i novějších) her to vypadá neskutečně odpudivě.
Co se pamatuju, tak se tak o tom mluvilo, takže Johna chápu, taky o tom tak mluvím.. Ale samozřejmě je to blbost, k DE si to možná tak přičichlo.
JohnCZ: Já bych neřekl, že je to braný za duchovního nástupce DE. Spíš taková nezávislá odbočka, která se ani DE nástupcem bejt nesnaží.
A slušná grafika? Vždyť to vypadá příšerně, všechno je to takový hnusně rozblitý, že i o pět let starší DE1 vypadá o několik tříd líp.:)
Mně tahle hra padala FURT, takže jsem to nakonec vzdal...
Chuck: To nemá no. Ale je to celkem slušná akcička (ač nevybočuje z průměru), někdy to snad dohraju.
Jak tak koukám na video, nepřijde mi, že by to mělo něco společného z DE, jak měli původně autoři v plánu.