Mask of Darkness je název podtitulu příběhového rozšíření pro metroidvanii Prince of Persia: The Lost Crown, které přineslo do základní hry novou kapitolu přístupnou v pozdější fázi příběhu. V rámci rozšíření hráči více poznají postavu asasínky Radjen, jež temnou magií uvězní Sargona v říši své mysli. Sargon se musí utkat s běsy obývající Radjeninu mysl a najít klíč k vysvobození.
Nová, značně temnější epizoda, je složená ze čtyř biomů, v rámci nichž Sargon potká nové platformingové výzvy a mechaniky, šest přidaných typů nepřátel, tři unikátní bossy a další tajemství. Při vstupu do nových oblastí hrdina ztrácí většinu svých nabytých schopností z hlavní hry a při zdolávání překážek se musí spokojit s takto omezeným repertoárem. Postupně ale získává vylepšení zdraví a léčící lektvary, může nelézt tři unikátní amulety, které se mu přenesou do hlavní hry a odemkne si nový outfit.
Můžete mi prosím někdo potvrdit, že už do hry přidal ten Warrior Within outfit? Někde jsem četl, že už to prý uvolnili pro všechny hráče..
RupertVomacka
Pro: Bossfight
Proti: Příběh, Skákací sekvence, Absence upgradů