Bodkin: nesouhlasim s tebou ten knizni konec mi prisel skvely ale je to tvuj nazor
Ach, takové dilema řeším také, stále jen kupuji s nadějí, že si to snad někdy zahraji, ale ten čas...
Premejslim :) Kdyz vidim tech cca 60 nikdy nespustenych her na Steamu a 60 nerozbalenych krabicovek v supliku, jsem na vazkach :)
Jo, to se stalo mojí holce, když chtěla hrát Dragon Age na mém pc... polilo mě horko, ale stačí jen dostáhnout to .dll co potřebuješ... ale je mi jasný, že to byl jen povzdech, chápu :)
Instalátor phyzdixu mi odinstaloval starou verzi, s něčím se chvíli drbal a pak mi naskočila hláška, že physix není nalezen (nějaké .dll).

Bože...
Na G2Play prodávají vlastně vybrané kódy z krabic, takže se jedná většinou o Steamové hry nebo EADM. Podobných stránek je celá řada, třeba mmoboost.cz, také od stejného provozovatele. Mimochodem člověk co to provozuje je Čech ;-)
Já jsem to zrovna před týdnem koupil v krabici za 199Kč a jelikož má hra Steamworks, tak ji tak jako tak mám ve Steamu...
Walome: No ted je to za 10E. Rekl bych, ze nejpozdeji o Vanocich to uvidime se 75% slevou (prece jen je to uz starsi hra a na novem dile se uz pracuje).
Garion - myslíš, že to budou mít za míň? Vždyť to je nějakejch 5E, ne? To asi jen tak neklesne...ale jako chápu, taky vždycky vyčkávám :) Ale jakmile se to dostane na 5E, většinou kupuju.

edit: ty vole desue ex:hr za 600??? To je dobrá nabídka.
Karasman: Dohral, ale hodnotenie som dal až po napísaní komentára, aj to, že som to dohral. Pre istotu, keby si neveril :D to mám aj v profile. :D
"Moderní přeskriptované koridorovky mě povětšinou nesmírně iritují, občas dokonce i přímou serou"
výborný! :-D
Portishead jsou fajn, ale toto v kombinaci s čímsi je teda děs běs.
bodkin - no ano, samozřejmě : ). Ale tak obrázky se k tomu hodí hezky.
Já jen doufám že nechají systém placení náboji, jinak teaser je vskutku parádní.
jsem si rikal pri pohledu na ten obrazek ze se neni cemu divit, ze "brokovnicí také žádný problém" :) A tak mozna bych si to moh zkusit zahrat i tak.
pipboy: dlc zvýšil účinnost zbraní na Ranger obtížnost. což s autmoatickou brokovnicí je stejně jedno, protože ta věc by skolila brontosaura běhěm dvou vteřin. jinak je vše při starém...
Tuhle nemilou vlastnost absence zásahových zón a následků střelby na nepřátelích má hra společnou se Stalkerem. Má 360 verze achievmenty?
Ja to hral na Xku a s bugama sem taky nemel problemy. To ze cela lokace najednou vi kde ses je proste vlastnost ty hry a to patchem neopravi :)
Jediny co me sralo bylo, ze na mutantech nebylo zadny vizualni znaceni zasahu, takze clovek nevedel jestli je fakt trefil nebo ne.
Skálopevná hratelnost myšleno jako bez výrazných poklesů v zábavnosti. U jiných her se mi stává, že nástup je skvělý, ale pak začíná hra nudit a opakovat se (viz. Dead Space, Far Cry 2). Metro se hraje tak nějak pořád stejně dobře, člověk je hnán touhou jít dál, protože ví, že ho čeká něco nového. V tom je síla lineárních stříleček.

Co se týče bugů, na žádné jsem nenarazil. S brokovnicí také žádný problém, ba naopak, jednoznačně nejlepší zbraň (já teda používal tu automatickou verzi z limitované edice hry.
"vajicka" me taky sraly, ale hlavne proto ze mi tam dycky silene spadla framerate. Kdyz jsem prepnul do 720p tak uz to slo v cajku.

A teda kdyz jsme to hral ja tak brokovnice byly nepouzitelny, mutanti skakali skrz me, stealth sel brutalne snadno ztratit i uplnou chujovinou a v tu ranu cela lokace vedela kde jsem. Takze by me zajimalo, estli se tohle uz jako nedeje, ze bych si to dal znova na toho rangera co se vam vsem tak libi.
Já neměl problémy ani bez patchů.

Vodny - jo, ty vajíčka to byl hnus, myslím, že jsem opakoval víckrát než 10x
Dostaneš kód a aktivuješ si to na Steamu, kde je psáno: Languages: English, Czech, Dutch, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish