Ale nepíšou tam nic o jazyku - je to english i rusky? Demo šlo nakombinovat...
Bodkin: věrnostní program zní dobře, upřímně nechápu, že steam něco takového nemá :( Tak já to zkusím...
Tak je to jasné. Škoda že jsem vyhodil blue coins za Majesty 2 a nepočkal si na metro :-/
Metro se musí aktivovat na Steamu, ať ho koupíte kdekoliv.
Já mám krabicovku Metra a aktivuje se to přes Steam.
Bodkin: To bys byl hodnej :) Kdyby to slo aktivovat na Steamu, koupil bych. GfWL nema ty achievementy zverejnitelne, ne? Neco jako Steam profil. Jestli jo, nejak jsem to prehlednul, protoze ten seznam achievementu primo ve hre mi prijde strasne neprehlednej.
Garion: "Note: This product requires a 3rd party download and account" Což by mělo značit Steam nebo GfWL = Achievy.
Zkusím se jich zeptat na twitteru.
Walome: Tohle byl obchod založený Paradoxem (Hearts of Iron atd) ale rozdělili to. Sem tam mají slevy lepší než Steam, jsou to evropani - na něco mají lepší ceny - mají tam věrnostní systém. Nemají ale klient, je to takové míň líbivé, patche musíš dotahovat od nich. Ale jinak fajn.
Zkusím se jich zeptat na twitteru.
Hmmm... tak já uvidim... ale dobrá nabídka, to určitě.
Bodkin: Tam ale zase nedostanu ty achievementy, right?
Walome: Gamer's Gate je dost znamy obchod, rekl bych, ze Bodkin neni jediny z DH, kdo tam nakupuje.
Má s tím krámem, co se dával Bodkin, nějakou zkušenost? Steam je pro mě aspoň přehlednej, tohle ne, ale zase ta sleva...
Nemusíš čekat - http://www.gamersgate.com/DD-M2033/metro-2033
NateLogan: Pockam si na 75% :)
No já sem osobně neodolal :-)
Garion: Je to sleva "jen" 50 %, tomu odoláš ;)
Ono to ma achivementy? Must resist...
Na Steamu právě 50% sleva :-)
Hm, ale s poštovným už to tak výhodné neni :(
to je šance pro Chucka :-)
Slevy na TG shopu, hlavně Metro za 199,- je imo hodně dobrá koupě.
Jo, ten systém ukládání má dost mezery, naštěstí se mi nestalo to, co se stalo tobě. Ale chápu tvoje vztekání, asi bych dělal to samé.
yeah :-)
Nezažil jsem horší systém ukládání, 1 autosave, který se klidně přepíše sekundu co vás ve stealth misi spatří voják, kurva do piče, to snad není pravda!!
Barney: pamatuješ dobře, škoda, z toho mohla být pěkně děsivá scéna ve hře s gradujícím napětím.
Tohle byla jedna z mála chvil, která se téměř shodovala s knihou, tedy alespoň polohou a nepřáteli. Škoda, že pokud si dobře pamatuji je ve hře vypuštěna následná cesta městem.
Knihu jsem nečetl, takže nevím, jak moc tam byla tahle část rozepsána a co všechno se tam odehrálo, ale i ve hře to bylo docela o nervy :-)
Ty checkpointy naštěstí byly kousek od sebe a nebylo to nic těžkého to projít, ale i tak to nebylo nic příjemného, když jsem slyšel jakésik zvuky chroptění apod. a najednou proti mně už běžel černý knihovník a já bral rychle nohy na ramena.
Hop, hop a letím. V knize to bylo drsnější. ;-)
Tak tá pátá kapitola byla drsná. S těma šedýma knihovníkama to byla ještě sranda, ale nejhorší byli ti černí knihovníci v poslední části této kapitoly, jsem to celé musel prosprintovat a když jsem je slyšel, tak jsem nebyl zrovna nadšený, ale atmosfericky ta kapitola byla dost dobrá.
Achievment získáš i když o tobě vědí a ty to jen proběhneš.Hlavně nestřílet.
No, prý třeba ten začátek čtvrté kapitoly jde projít v naprostém utajení a získat za to ačív anebo je všecky postřílet. Já se vždycky prostřílím, ale občas jsem z boje utekl dál postupovou cestou a nepřátelé už mě nepronásledovali. Jednou jsem použil stealth, ale na nejtěžší obtížnost bych se asi nedokázal prostřílet. Možná jo, ale asi by mě to stálo dost nervů.
On tady ten stealth prvek moc nefunguje. To se jim nepovedlo, škoda.
Jel jsme na střední a proběhl jsem to jako v Serious Samovi Rambo stylem.
Preferovali jste ve hře radši stealth nebo jste vždycky radši prostříleli? No já hraju na střední obtížnost a vzhledem k snížené viditelnosti jsou přestřelky docela těžké (nebo alespoň těžší než v jiných hrách) + ta přesnost nepřátel...a celkem i nedostatek munice, takže musím střílet s rozmyslem.
Tak atmosféra je dobrá a docela má na to vliv menší množství munice a přesila mutantů + sttřídmě osvětlené prostředí.
A musím uznat, že ty modely mutantů nejsou zase tak hrozné a někdy z nich jde opravdu strach. No pohybovat se v takovém světě v reálu, bych asi moc nechtěl.
Uz mam bohuzel secko :)))
montana: ty mas xbox? brrrrr
Toz dohrano (na Xboxu) a jakoze parada :) Boze, ta atmosfera by se dala krajet na platky a podavat s horcici a krenem. Poradny postapo dle myho gusta proste umi snad jen na Ukrajine. Vsak k tomu maji predpoklady.
Pokud máš originál, tak ho máš už stažen.
Kde si můžu stáhnout ten DLC Ranger Pack? Nemůžu to najít :-(
Bodkin: Mně se na ní líbilo, že vysvětlila to debilní chování hlavního hrdiny, ale jinak teda slabota - hlavně v kontextu toho, co se dělo posledních několik kapitol. Jo, smrt zbloudilou kulkou by více vystihovalo atmosféru a nepředvídatelnost Metra. Ale lidi jsou debilní a očividně to nepřijalo a logicky vydavatelé se toho bojí - to je jak u nás.
Závěrečná pointa stála těžce zapytel. Měl ho nechat mrtvého.
Bodkin: no asi tak. Kniha byla výborná v popisování atmosféry, ale co se děje týče, připomínalo mi to právě nějakou pc hru - jdi tam, udělej to, zeptej se toho a hrdina bezmyšlenkovitě vše plní. Závěrečná pointa jeho chování sice vysvětlí, ale příliš mě nepotěšila. Ten první konec, o kterém se píše doslova, by byl lepší.
No jo pořád...=P Aspoň nestojí řeč.
Jo a jak je to tu se snipeřením? Dostal jsem se někam za trip s vozíkem, takže těžko můžu soudit. I když v interiérech to nebude nic moc, že?=/ Aspoň trošku srovnatelné se Stalkery? Dragunov a tak?
Say: Čti zdejší popisky :)
Say: Naopak.
Bodkin: A kniha je podle hry nebo naopak?
Tak jsem za včerejšek dočetl knihu a na hru jsem tedy dost zvědavý. Mám takové tušení, že to bude jeden z těch vzácných úkazů, kdy je hra lepší než kniha.
Dohráno na Ranger hardcore. s tou autmatickou brokovnicí je život hned jednodušší (když mám teda zrovna co dýchat). koment updatován.
dobrá rada nad zlato
Garret: Použij konzoli, jestli tam teda je, ale měla by být. Na bugy jako dělaná.
Některé mi sebrat jdou, jiné ne. Taky tak, nebo nesebereš žádný?