@muffin (komentář): jojo na Postal jsem si presne vzpomnel. I moceni na lidi a hrani golfu s jejich hlavama muze mit presah.
@TombSpirit (25.02.2026 15:08): Ano, to je jediný způsob, jak na něm hrát hry bez toho, aby se pak hráč musel jít rituálně očistit!
@John Mirra (25.02.2026 15:00): Takže Steam Deck jen s připojenou klávesnicí a myší, jo? :D
@TombSpirit (25.02.2026 11:31): Hry, které se špatně hrají na klávesnici a myši, nemá vůbec smysl hrát! Vtip :D
@John Mirra (25.02.2026 09:50): Počkej, to na PC nemůžeš hrát na gamepadu? Takže třeba DiRT Rally 2.0 musíš hrát na klávesnici a myši (nebo si koupit volant)? To je dost smutné.
Já bych tipoval kategorické odmítání hraní na gamepadu. Glorius PC master race!
@Cobot (25.02.2026 09:32): tipnu si "politically correct"?
@Walome (24.02.2026 20:48): co je to "dnešní ultra PC pohled"?
@muffin (25.02.2026 00:14): jojo nemá to motor. Jedinou motivací je nenávist <3 a poslední levely jsou už docela těžké a musíš "taktizovat" a to je u podobné hry celkem vopruz.
@Walome (24.02.2026 20:48): Optimalizace se zdá být v pohodě...ale teda je to zatracená nuda, nemá to příběh, izometrická hratelnost na rok 2015 je bídná - 10 minut a už mám dost :-) zkusím ještě ten 1.666 mod
Edit: Zkusil jsem půl hodiny s tím nejstahovanějším modem. Tady teprve optimalizace pokulhává. Má to FPS i TPS pohled. Third person se zdá být lepší. Ale i tak to promění hru v generickou střílečku, co vypadá jak z PS3 éry. Destrukce je fajn, ale prostě to přestane brzy bavit. A z nějakého důvodu byl nahrazený úvod ve hře mnohem úchylnější podobou. Ten modder nemůže být normální člověk... brrr. Velmi kladné hodnocení na Steamu je docela zarážející.
@muffin (24.02.2026 20:41): nejvíc je na tom kontroverzní ta mizerná optimalizace. Jinak je to docela legrační hra, kor z dnešního ultra PC pohledu (i když ten už se taky otáčí).
Bohužel je to prostě jenom průměrná hra s dobrou akcí a zajímavou fyzikou. A musíš si odmyslet "dialogy".
Zkoušel tuhle hru někdo s FPS modem?
Úplnou náhodou jsem po letech narazil na tuhle kontroverzi. Destrukce vypadá fakt dobře, ale izometrický pohled není nic pro mě. Překvapivě je u hry dost modderů a napadlo je to stejné. Na videu to vypadá dobře, ale jak se to hýbe? Klíč se dá koupit za euro, což by se dalo, ale pak je tam ta druhá stinná stránka, že si nejsem jistý, jestli tuhle hru chci mít ve steam knihovničce :-D
@Zoltan (30.07.2017 16:28): na to se historie neptá :) já to teď udělal v Zaklínači 3 a bude mě to pronásledovat do konce života.
@Walome (30.07.2017 16:04): Což je i odpověď na to, proč jsem srabácky přeskočil z těžké obtížnosti na lehkou :D
@Zoltan (30.07.2017 16:02): přeji hodně zdaru, ono je to pak bohužel i celkem těžký, což je u podobný hry pruda.
@Walome (30.07.2017 15:51): Snad to nějak zvládnu. Aspoň to je první hra z výzvy, která bude konečně opravdovou výzvou :)
@M.a.t.t. (30.07.2017 15:55): mezi námi děvčaty - to je prostě tím žánrem. A rozehrál jsem to proto, že to bylo "zdarma" (ps+) a že jsem chtěl vidět herce ve videohře. Bohužel to ihned začalo být k smíchu (scénář, animace) tak spíš z toho udělám nějaké veselé video.
@Walome (30.07.2017 15:51): No vidíš, proste vec vkusu (myslím, že mne by sa Until Dawn páčilo dosť :) )
@Zoltan (30.07.2017 15:41): aha tyjo tak takovou smůlu jsem neměl, já většinou zažil to že to prostě neúnosně zpomalovalo.
No ale pozor, ono se to nezdá, ale je to "celkem dlouhý" v tom smyslu, že když tě to nebaví, tak zdlouhavě nudný.
@M.a.t.t. (30.07.2017 15:39): mám nového kandidáta, včera jsem pustil Untill Dawn :D
@Walome (30.07.2017 15:33): Bugy - za 45 minut hraní jsem se dvakrát zaseknul tak, že jsem musel spáchat sebevraždu. Ovládání je sux, UI úplně dementní (panika lidí je naprosto nevěrohodná) a celkově je to dost o ničem. Nevidím žádný cíl, nic motivujícího.
Je to hra do výzvy, takže ji hodlám dohrát, což znamená že můžu svůj prvotní názor lehce pozměnit (třeba mi to ovládání časem sedne víc do ruky), ale první dojem je tedy strašný :)
@Walome (30.07.2017 15:33): Pre niekoho sú zase najhoršie hry Life is Strange, či Medal of Honor: Pacific Assault, čo sú zase viac než ok veci :))
@Zoltan (30.07.2017 14:20): V čem proboha? Když pominu pokles fps tak je to ok rubačka.
No to jsem si do výzvy vážně vybral top srajdu :) Zatím asi nejhorší hra co jsem kdy hrál :D
@Walome (01.10.2016 11:02): určitě :-)
@leebigh (01.10.2016 00:32): takže vlastně stejná hra :)
Bad boy z Hatred v Postal Redux
@Walome (06.09.2016 13:55): Samozřejmě že jde, vždy je ale špatný.
@Shoggot (komentář): zaměřovací kříž lze změnit. Každopádně já s ním problémy neměl.
@Garret (08.06.2016 07:58): wow zdá sa že to funguje. dík!
@TombSpirit (07.06.2016 23:05): veľa k tomu nechýbalo
@Neanderthal (07.06.2016 23:02): na fórech s tím někdo měl taky problém a řešení bylo hru spustit pod administrátorem...
@Neanderthal (07.06.2016 23:02): Já jsem tedy neměl problém, aspoň jsem podobné potíže při hraní nezaregistroval.
@Neanderthal (07.06.2016 23:02): Hlavně klid, nerad bych o tobě slyšel v zítřejších zprávách na Nově (teda kdybych se na ni díval, samozřejmě). :-)
akože load nič ?? po restart kompu sa všetky nastavenia aj savegamy zresetujú.. kurva už ma fakt seriózne začínajú srať tieto hry
@Strady (02.06.2016 19:39): aha to jsem úplně minul :) dík za tip. Jo outro je dost cool :D
@Walome (27.05.2016 14:00): Tak nakonec objevil!! Režim přežití, kde hra běhá mnohem líp než v normální hře. Chtěl jsem hru úplně strhat ale musím říct, že survival mod zafungoval. Sice opět neskutečná doba nahrání levelu ale bez kousání, nějaký bug sem tam ale ne taková katastrofa + pěkný efekt při plném adrenalinu. Jo a na konci titulky, dvě dobrý věci :-)
@Strady (27.05.2016 13:19): neobjevíš, je to furt stejný :) u mě se pere tech stránka, objektivní stránka a subjektivní stránka :) ono dycky záleží jak člověku sedne gameplay a to ostatní může jít stranou
@Walome (26.05.2016 22:48): Přečetl jsem si koment a podle něho bych soudil tak na 50% ne na 70%. ale to je jedno. Je to jako s filmem, někomu sedne někomu nesedne. (Jako Osm hrozných)
Dva levely do táhnu, třeba objevím neobjevené :-)
Dva levely do táhnu, třeba objevím neobjevené :-)
@Walome (26.05.2016 22:48): To jo, ale nemyslím si, že je potřeba trpět.
Hlavní hrdina této hry by s tebou určitě nesouhlasil.
Hlavní hrdina této hry by s tebou určitě nesouhlasil.
@John Mirra (27.05.2016 09:52): přesně tak, hlavně času na hraní moc není tak proč si ho krátit ještě věcma co mě neba.
edit: na druhou stranu takhle mě jednou přestal bavit v půlce Deus Ex... už jsem chtěl rozehrát další hru a pantáta mě tehdy sprdnul, že a) máme na pc málo místa (hehe) a b) že u ničeho nejsem schopnej zůstat a nakonec jsem ten Deus dojel a díky bohu za to :)
Tak jako já Maxe Payna 3 taky nedohrál, protože mě nehorázně nebavil, ale že bych se přemáhal s dohráváním... (byl jsem myslím v půlce/lehce za půlkou). Když je jistota, že se gameplay nějak zásadním způsobem nezmění, tak už člověk patrně může vynášet nějaké soudy, řekl bych :D
@Strady (26.05.2016 22:00): To jo, ale nemyslim si, že je potřeba trpět. To, co mě bavilo, máš v mém komentu :)
@Walome (26.05.2016 21:46): Abych to mohl kompletně zhodnotit, tak to chci dohrát, pokud to jde. Vše je potřeba hodnotit jako celek, ne jen první level a říct sračka.
Můžu se zeptat co tě na to bavilo? Střílení asi těžko (kdy jsi o dva schody výš než tvůj protivník a nejde ho trefit), bugy možná (neviditelnost je fajn ale stejně radši vidím postavu), nepřátele které musíš zastřelit dřív než se objeví na obrazovce (střílení podle radaru jinak to nemá smysl). Jedině grafika jinak fakt už nevím.. Nechám se podat.
@Strady (26.05.2016 21:44): už jsi byl ve vlaku? Už mluvil o jaderné elektrárně?
Ale teda proč to hraješ když Tě to neba? Mě to bavilo, já si to užil až do konce!
Jsem na vojenské základně. Kolik to má ještě levelu do konce? Jestli víc než dva takto už asi nedám... je to hrůza!!
Velice originální závěrečné credity :))
@Coldplaz (30.01.2016 16:15): :D asi pak zpívaj o zvířátkách a duhách.
lol, nejaká Filipínska slam death metalová skupina samplovala úvod hry do svojho albumu
@Jack_Dark (08.10.2015 16:00): Vím o tom, na hipstery si brousím zuby!
Momentálně je pro mě největší radost zabíjení plamenometem.
Momentálně je pro mě největší radost zabíjení plamenometem.