SEE YOU AT THE STARTING LINE
Vývojáři z Turn 10 Studios přináší reboot stejnojmenného dílu automobilových závodů z roku 2005. Forza Motorsport se vydává na asfaltové bitevní pole se zbraněmi hromadného ničení životního prostředí, které mají v hledáčku hlavně nadšence ze země vycházejícího slunce s jejich závodním počinem, všem dobře známým jako Gran Turismo. V arsenálu Turn 10 Studios najdeme kompletně přepracovaný jízdní model, chování umělé inteligence, která simuluje chování skutečných závodníků, zcela nový režim kariéry, multiplayer, dynamické počasí a dvacítku světových tratí.
Forza Motorsport vám nabídne přes 500 licencovaných automobilů různých kategorií. Přijdou si na své milovníci klasických automobilů, formulí, závodních GT speciálů a mnoho dalšího. U samotných vozů to však nekončí, s novým startem série přichází i zcela nový systém vylepšování vozů, který má za cíl závodníka více seznámit a sblížit s každým jednotlivým vozem zvlášť.
@Rapier (26.12.2025 20:46): Taky jsem doufal, že fiktivní tratě časem dorazí, no smůla. Je jich sice 29, ale přistihl jsem se, že jich standardně jezdím tak 10, protože zbytek je nudný nebo se tam nedá závodit (Fujimi Kaido).
Snad bude FH6 taková pecka, abych jim ten zářez mohl odpustit.
Snad bude FH6 taková pecka, abych jim ten zářez mohl odpustit.
Junglista
Pro: Jízdní model, slušná AI, možnosti nastavení aut a závodů, automatický upgrade aut pro lenochy
Proti: Nedoladěné penalizace, nic moc FFB, hra by mohla vypadat lépe, zatím chybí fiktivní tratě