@koberec (05.07.2021 17:21): Na to se budu někdy muset mrknout, zní to celkem zajímavě. Díky za info.
@Tainaru (05.07.2021 12:41): Ne, malování probíhá automaticky a instantně. Jenom si upravíš rámeček, který ohraničí co půjde do obrazu a potvrdíš. Můžeš ovlivnit zabarvení obrazu tím, že se předtím napiješ nějakého čaje, který změní vnímání světa.
@koberec (komentář): Fajn koment. A co znamená, že tam jde malovat obrazy? To bych mohl hrát třeba s wacomem a perem ve hře malovat?
Dnes sa mi to snívalo. Nie o hre, ale pocit podobný.
Dohrané, a ešte sa vrátim.
Pasáž v meste to zabíja, človek neskúma krásy, ale plní The Elder Scrolls III: Morrowind úlohy,ale cez to prejdem, už mám bicykel a zimné oblečenie.
Zrkadlá
Zrkadlá
@Seeker (14.02.2019 15:14): Je to hra vyvíjená převážně jedním člověkem a vývoj trval od roku 2013 už. Hádám, že prostě PC je priorita a na případných portech bude dělat. Leaving Lyndow taky nevyšlo hned na PS4.
Momentálně zatím ohlásil jen to, že se dělá na Mac a Linux podpoře.
Momentálně zatím ohlásil jen to, že se dělá na Mac a Linux podpoře.
Nějak jsem nepochopil, proč demo Leaving Lyndow vyšlo i na PS4, ale Eastshade vychází pouze na PC ? Plánuje se port na PS4 později?
@Crash (14.02.2019 06:22): Nevím teda jak moc to nakonec vylepšili, ale můžeš zkusit Leaving Lyndow.
Edit: Jé, já měl za to, že Leaving Lyndow bylo free demo. Tak to si asi radsi počkej na něčí dojmy. :)
Nezkoušel to někdo? Vizuálně me to docela zaujalo, tak by mě zajímaly dojmy z hraní.