@Han22 (19.01.2024 04:30): co se událo ti může připomenout Huzzah song ;)
@Pluto (19.01.2024 00:20): Možná by to ale bylo lepší pokud to chceš někdy hrát si to dát znovu od jedničky. Ty díly na sebe dost navazují, dvojka je v podstatě druhá půlka jedničky, čtverka se vrací k dost událostem z předchozích dílů. Hrál jsem to po sobě a stejně to bylo dost zmatené... hrát to s rozestupem měsíců, nedejbože let, tak z toho příběhu nepoberu ani ťuk.
@Han22 (18.01.2024 21:30): No, já jsem na tomhle kdysi skončil. Měl jsem na Steamu první díl, ten jsem dohrál. Pak byla dlouho pauza a následně jsem dostal Complete Journey. Druhý (ani další díl) pořád nemám a tak nějak se mi do Complete Journey, abych musel znova hrát první díl, pouštět nechtělo...
@Pluto (18.01.2024 20:41): Kompilace, uff... jsem se lekl, že je ještě další díl :) Nic proti Deponiím, ale stačilo :)
@Han22 (komentář): Tak ještě ti zbývá zahrát Deponia: The Complete Journey :-)
Potácím se po Elysiu a zatím to vypadá na nejhorší díl Deponie. To cestování časem dělá hru nepříjemně chaotickou a mezihry jsou jasně cítit snahou natáhnout hráči dobu.
@fak (27.05.2016 18:37): Good job :)
@monulinka59 (24.05.2016 21:14): Ahoj, normálně jsou zde: https://prekladyher.eu/. Ale byly staženy, protože se přepracovávají kvůli oficiálnímu vydání. Naši kluci se dohodli přímo s Deadalic, že to vydají jako oficiální češtinu a chce to udělat nějaké úpravy pro implementaci do hry. Deponie 1 a 2 by měly být hotové cca do dvou měsíců, do konce roku trojka a teď pracujem na překladu Doomsday, Chvilku vydrž. :-)
kde na jdu Vaše češtiny na Deponie? předem Vám moc děkuji
Budeme pracovat na češtině, jakmile doděláme Deponie 2 (během dvou měsíců by měla vyjít, již je v korektuře a testování), Deponie 3 - překlad je skoro hotov a čekám na texty k Doomsday. Ale jak znám Rufuse, tak to bude zase něco, námět je rozhodně šílenej jako vždy. :-)
První hodina hraní a už jsem se zasekla :DD Ale jinak je to zatím skvělé jako vždy :)
@Maximus (02.03.2016 15:26): Nápodobne :D
Som myslel, že je to trilógia, uzavretý príbeh, tak som zvedavý, či nie, alebo či sa preskupujú postavy do nového dobrodružstva.
Tak na toto sa teším, ale najskôr musím prejsť ešte predošlé tri časti :D