Začínal jsem zde s nevylepšeným Vagabondem, přičemž mými největšími konkurenty byli Bogus Bill a hlavně můj oblíbený Farmer Ted se stejnými vozy a končil jsem s plně vylepšeným Deliveratorem, kde mým největším konkurentem byl Duke Nukem. Ano ten samý Duke Nukem, který předtím přešel z 2D plošinovky do 3D FPS.
Singleplayer je tu úplně úžasný a asi jedinou jeho chybou je, že je tak krátký. Vyšší obtížnost ale herní dobu několikanásobně zvyšuje, takže to není zcela zásadní problém, který by z Death Rally udělal jen hru na pár hodin, kterou po dohrání odložíte a už nikdy nespustíte.
Je tomu právě naopak, protože díky šestici aut, která se poškozují, ale dají se opravit a vylepšovat, dvaceti protivníkům, kteří jsou ze začátku opravdu tuzí, ale můžete proti nim použít pár nedovolených prostředků (miny, kulomet nebo dokonce i sabotáž, kdy nejlepšímu závodníkovi značně poškodíte vozidlo, ještě před samotným startem závodu) a také vcelku široké škále tratí, které se jezdí i v protisměru, což jejich počet zdvojnásobuje, nezůstane snad nikdo u jediného dohrání.
Na Death Rally mám jen ty nejlepší vzpomínky a mimo výše zmiňovaných kladů ještě musím zmínit diváky, jenž se nacházejí kolem všech tratí a po jejichž přejetí zůstane na trati jen krvavá skvrna. Přestože jsem ještě nikdy nehrál multuplayer, protože mi nešel spustit, tak i v dnešní době, patnáct let po vydání, si tento titul rád zahraji a doporučuji to každému, jenž tak ještě neučinil, když je navíc už dva roky zdarma ke stažení.

Jumas
	 Daecius
		Daecius
	 ClassicMan
		ClassicMan

Pro: všichni protivníci (hlavně Farmer Ted a Duke Nukem), auta, nepovolené prostředky, tratě, diváci, hudba, znovuhratelnost
Proti: krátká herní doba