Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Overwatch DH turnaj - ohlášení

V průběhu následujících týdnů se zorganizuje a uskuteční turnaj ve hře Overwatch. Je určený exkluzivně pro uživatele Databáze her a zúčastnit se může každý, kdo je uživatelem DH alespoň 30 dní.


Systém turnaje se bude odvíjet od počtu přihlášených hráčů, ale mým cílem je, aby si všichni zahráli co nejvíc, a abychom v rámci toho zároveň vyždímali co nejvíc ze hry samotné - budeme tedy začínat na klasických týmových hrách, a z těch se postupně, i přes trochu bláznivější módy, dostaneme až k finálovým duelům. Po zkušenostech z posledního mnou organizovaného turnaje zároveň předesílám, že tomu nechávám hodně volný průběh a budu jen rád, když se samotní hráči budou aktivně angažovat na jeho tvorbě a ucelení. Jediné, na čem trvám, jsou ty začáteční módy o kompletních týmech, takže minimální účast pro spuštění turnaje musí být 12 hráčů - přihlášky mi, prosím, posílejte do DH pošty, a rovnou i s vašim battletagem.

Seznam přihlášených hráčů najdete zde.

Aktualizace k průběhu turnaje tentokrát nepovedu na žádném externím webu, nýbrž na svém zdejším profilu, přičemž k archivaci poslouží Gdrive.

Abych zájem podnítil, tak mám samozřejmě opět připraveny ceny finančně herního rázu, a opět nejen pro výherce, ale i pro vypadnuvší. Ti nejlepší se mohou těšit na libovolné hry libovolné digitální distribuce do určitého cenového limitu, zatímco vypadnuvší budou zařazeni do losování o různé jiné ceny (ale většinově půjde o kredity do Steam šrajtofle, co si budem). Všichni účastníci zároveň po skončení turnaje obdrží přístup k štědrému výběru klíčů na Steamgifts.

Doufám tedy v hojnou, nebo alespoň dostatečnou účast, a pevně věřím, že to některým z nás příjemně zkrátí čekání na další DH Masters. Boji zdar!

HolyMeatball

Diskuze ke článku

@Popcorn (18.04.2020 15:55): Huh, teď už ano. Shorturl jsou patrně pěkní nezbedníci. Opraveno, díky. :)

Každopádně jsme na 9 hráčích, z toho jeden v podstatě hrát nechce, ale nabídl, že pokud nám bude jeden chybět, tak se toho chopí + několik hráčů mi účast potvrdí až podle případného termínu. Aktuální podmínky nejsou přívětivé a spíš to zatím vypadá, že z toho nic nebude. :D

Nicméně pokud budeme přece jen mít sudý počet, tak i menší než 12 samozřejmě bude akceptovatelný. Potenciální termín je samozřejmě taky velmi flexibilní.
Chtěl jsem se kouknout na seznam přihlášených hráčů, jsem jediný komu vede na FB stránku "Tim Brando"? :D
Hmm zatím nic moc účast. Tak si mě tam teda napiš.

Jinak sklerotikům připomínám, že to bylo cca před rokem a půl v Humble Monthly, tak si když tak zkontrolujte, jestli to náhodou nemáte a nevíte o tom. :)
Ach jo, To nemužeš dělat nějaký pořádný turnaj? Tohle nemám a uplně se mi nechce podporovat Blizzard. Vydává kraviny a na RTS kašle.
Nechceš tuto větu "Ti nejlepší se mohou těšit na libovolné hry libovolné digitální distribuce do určitého cenového limitu" upravit na "Ti nejlepší se mohou těšit na libovolné hry libovolné digitální distribuce do libovolného cenového limitu" ? :-)
Sakra tak dlouho jsi s tím váhal, až ta hra v podstatě umřela :D Jinak bych se ale rád zúčastnil, dám vědět co nejdřív.