Wicked Seed

23.01.2026

Wicked Seed je hororový survival okořeněný RPG prvky a taktickým přístupem k boji. Hráč se chopí mladé vyšetřovatelky Elly, která náhle dostane dopis od svého zmizelého bratra. Jelikož bratra dlouho považovala za nezvěstného, okamžitě vyráží na uvedené místo ve státě Maine. Jenže po příjezdu zjistí, že je něco v nepořádku a v okolních lesích číhají monstra.

Hra klade důraz především na exploraci okolního prostředí a postupné vylepšování postavy, zbraní a výbavy. Po střetnutí s monstry se dívka pohybuje v normálním čase a může před údery uskakovat, jakmile ale hráč zadává akce jako útok, použití určitého předmětu nebo změnu zbraně, čas se zpomalí a hráč mám možnost promyslet další kroky. Akce navíc spotřebovávají staminu. Jednotlivá monstra mají své slabiny, na něž je třeba přijít a skrze ně jim zasazovat drtivější údery. Mimo souboje hráč odhaluje příběh, řeší hádanky, sbírá klíče a jiné důležité předměty, pracuje s inventářem a omezenými zdroji ve stylu klasických survival hororů. V průběhu hry si také může odemknout přes padesátku oblečků pro svou postavu.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.