Train Valley: Germany

07.04.2016
kompatibilní

rozšíření

Rozšíření Train Valley: Germany přináší šest nových úrovní, které hráče provedou zásadními etapami německé železniční historie – od vůbec prvních železnic, přes období první světové války, pád Berlínské zdi až po moderní provoz na letišti ve Frankfurtu. Každá úroveň přináší specifické výzvy, například řízení provozu v době válečných omezení, neustálé opravování po bombardování nebo bránění kolize se supervlakem. Nechybí ani šest nových lokomotiv. Během misí jsou k dispozici další úkoly, přičemž některé nově vyžadují zkomplikovat si hraní chybami.

Hraní rozšíření je možné až po dokončení základní hry. Na počítačích je k dispozici samostatně, na konzolích je součástí Train Valley: Console Edition.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Německé rozšíření sice přináší jen jednu kapitolu o standartních šesti misích, ale díky novým nápadům a obtížnosti se rozhodně vyplatí. Napojení na válečné události nebo Berlínskou zeď přináší nové a zajímavé výzvy. Například nálety dvouplošníku, který čas od času zničí část trati rozhodně ozvláštní hratelnost. Každá mise samozřejmě opět obsahuje tři nepovinné úkoly, ale tentokrát jsem jich splnil naprosté minimum a to ze dvou důvodů. Zaprvé je obtížnost tohoto rozšíření zase vyšší, takže jsem byl rád za klasické dohrání. Ono neustálé opravy trati nebo zničené dodávky supervlakem docela naruší ekonomiku. Za druhé jsou některé úkoly nově dost negativní. Myslím to v tom smyslu, že je úkolem třeba několikrát dojet do špatné stanice nebo zničit určitý počet vlaků. Celkově musím autory pochválit, že nešli cestou pouhých více úrovní, ale příjemně oživily původní hru. Train Valley: Germany se rozhodně vyplatí zahrát.