Sledujeme osudy archeoložky, která se vydává na měsíc Ganymed, aby tam pátrala po 800 let ztraceném komplexu, jehož srdcem je A. I. jménem Grace, která kdysi řídila sluneční soustavu. Archeoložka pátrá po odpovědích na otázku, proč se před dávnou dobou Grace vypnula.
Jedná se o retro sci-fi adventuru z pohledu první osoby, inspirovanou futurismem 60. let minulého století. Hráč prozkoumává opuštěný komplex města a postupně objevuje co se stalo. Při putování řeší jednoduché logické hádanky a hledá různé vypínače, tahátka, spouštěče a jiné mechanismy. Důraz je kladen na vyprávění a příběh i esteticky citlivé pojetí celé hry.
Docela ok sci-fi walking sim, hlavně pokud máte rádi retro estetiku 60. let. Solidní příběh, výborný dabing, občas špetka humoru.
Jen mám trochu pocit, že zapomněli na nějaký wow efekt. Emoce to nevytříská, celé je to takové pomalé, jak gameplayem, tak vyprávěním. Minimum interaktivity, prostory se zdají být příliš prázdné, puzzly primitivní, hudba velmi slabá. Nic tam zkrátka nepřekvapí. Jako procházka po retro stanici slušná hra na jedno dvě posezení, kterou si milovníci žánru asi užijí. Jinak ale myslím žádný must play titul.
15. února opouští game pass, pokud chce někdo stihnout ještě.
15. února opouští game pass, pokud chce někdo stihnout ještě.
Pro: Až umělecké pojetí celé hry. Příběh a voiceacting.
Proti: Až příliš krátka herní doba.