@BUMTARATA (24.04.2026 17:52): Jenom potácí na hraně? Zvlášť tenhle moment teda byl dost daleko za tou hranicí :D
Ale to je v pořádku, evidentní záměr a kýč k žánrovkám patří, RDR2 je taky kýč jak prase, to bych mu úplně nevyčítal - já mám westerny se všemi tropes co k nim patří rád. A Cyberpunk 2077 je v prvé i druhé řadě hlavně pastiš jiných cyberpunkových děl z jiných médií - ale v mnoha důležitých momentech se taky zableskne i něčím originálnějším a zasluhujícím si hlubší zamyšlení, no a hlavně v herní podobě je jako takový unikát.
@BINGMAN (24.04.2026 13:37): Teď jsem si vzpomněl jak hrozně bizarní tam je ze začátku jak hrozně řeší zabití nějaké ženské na lodi před tím než hra začne - že přitom v misích i mimo ně fragují desítky dalších, třeba když nedlouho potom osvobozuje Micaha z vězení a to městeko tam prakticky vyhladí, to je pohoda, ale ta jedna ženská, ta prostě Arthura moc pálí a furt na ni myslí :D