Poppy Playtime je hororová adventura, ve které se hráč ujímá role bývalého zaměstnance továrny na hračky. Ten jednoho dne obdrží zásilku, která obsahuje VHS kazetu s reklamou na panenku Poppy, ale také pozvánku do továrny od ostatních zaměstnanců. Ti ho žádají, aby panenku našel. Problém ovšem je, že tito zaměstnanci zmizeli před 10 lety a továrna již dlouhou dobu není v provozu. Po příchodu do továrny náš bývalý zaměstnanec zjišťuje, že není úplně opuštěná a oživlé hračky se nezdají být moc přátelské.
Při procházení po továrně budete mít k dispozici takzvaný GrabPack, což je batoh, ke kterému jsou přidělány dvě vystřelovací paže. Tyto paže vám pomohou především v logických hádankách, ve kterých budete přemosťovat elektřinu. Dále s nimi také můžete přitahovat předměty, přitahovat se nebo i otevírat dveře.
Hra je vydávána po kapitolách, přičemž první kapitola přešla na free-to-play a další kapitoly jsou placenými DLC.
Já o téhle hře nikdy neslyšel, ale teď jsme s přítelkyní byli v Polsku a viděli tam na různých místech Huggy Wuggy plyšáky :D Tak jsme se divili, co to má proboha být... a teď jsme na to v ČR narazili taky, tak jsem trochu hledal na internetech a nestačím se divit... jakože je ta hra oblíbená u dětí? WTF? :D
Pro: Atmosféra, chase pasáže, Huggy je cute, Mommy je creepy, ozvučení a leveldesing
Proti: Technický stav, podivný platební systém.