Nibiru, remake známé adventury z roku 1998 (Posel Bohů) v novém grafickém kabátku, vás zavede po stopách neznámé mimozemské technologie ukryté v Mayských chrámech, která se nesmí dostat do nepovolaných rukou. Kromě vylepšené grafické stránky, která prolíná pestré 2D pozadí s 3D interaktivními věcmi a postavami, přináší i vylepšený příběh, který je sice v jádru stejný, ale jako takový přináší a odkrývá mnoho nových situací a zádrhelů, které jste si v originálním díle nemohli dopřát. Kromě toho se vžijete do kůže nového hlavní hrdiny a drtivá většina dalších postav, které na své cestě potkáte, je rovněž úplně nová a v původní hře nevystupovaly.
Hra, která u nás vyšla v kompletním a profesionálním českém znění, vás zavede do České republiky, Francie a Mexika v kůži archeologa Martina Holana.
@stepankoby1 (11.08.2023 20:19): díky, vyzkouším.:-)
Pro: zajímavej příběh, decentní soundtrack příjemně podkreslující atmosféru, těch pár hlavolamů, no prostě ucházející adventurka
Proti: místama zřejmý šití horkou jehlou, táhnoucí se rozhovory, vizáž hlavní postavy