V loňském roce jsme se dočkali netradiční FPS NecroVisioN, která se odehrávala při bojích 1. Světové války, konkrétně v roce 1916. V tomto datadisku Lost Company zjistíme, co předcházelo hororovému příběhu prvního dílu a v kůži německého vojáka tak zjistíte, jaké zlověstné síly rozpoutaly válku. Váš hrdina se rozhodne s těmito silami bojovat, následně se chopíte velení nad ostatními vojáky zúčastněných zemí konfliktu a sjednotíte je. Společnými silami budete bojovat s daleko horším nepřítelem - proti armádám zombie a démonů. Z vašeho hrdiny se nakonec stane Nekromant, ten, který byl poražen Simonem Buknerem v původním díle.
NecroVisioN: Lost Company je prequelem, obsahuje unikátní úrovně, postavy, zbraně a herní prvky, s novým hrdinou nahlédnete na původní příběh z opačné perspektivy.
@Garret (12.07.2026 12:53): Netvrdil jsem a netvrdil bych ani opak. Spíš mi to připadá nedůležité. Jestli jsou u FPS mise ve vozidle, ponorce, mechu nebo na drakovi (ve hře, jejíž závěrečná třetina je jako celek rozkošně potrhlá) "klasická FPS část", to přenechám odborníkům nebo AI.
JohnCZ
Lukaskon
Najlvin
Pro: hratelnost, nové mise
Proti: žádné novinky, bugy