Asi nejblíž, co jsme kdy herně byli k hollywoodským animákům, takže grafika a stylizace úžasná, pěkná mapa a relativně zvládnutý metroidvania design, krásný soundtrack a hlavně potěší ta roztomilost všude, nicméně…
…děsně neohrabaný souboják, přes všechny ty dovednosti tomu chybí nějaký šmrnc, šťáva, cokoliv. A hlavně je to straaaašně repetetivní. Tady si někteří stěžují, že to bylo krátké, no ja bych to klidně o pár hodin usekl ještě. I když získáte během hraní nové způsoby útoku nebo řešení hádanek, tak je to úmorný stereotyp a vůbec to ke konci nemá ten klasický metroidvania feel, že jste nabušení Arnoldi a můžete všechno. A škoda i slabého příběhu.
Škoda, ale jsem zvědavý s čím tvůrci přijdou příště, na indie počin je to slušné.
Jinak koukám, že jsem si tu stěžoval na absenci krabice na PS4 při vydání. Nakonec ji vydali. :)