Hell: A Cyberpunk Thriller je depresivní a mírně ujetou point-and-click adventurou od Take Two Interactive, z něhož se později profilovali - jaké překvapení - někteří vývojáři série GTA. Děj hry se odehrává ve fašisticko-teokratických Spojených státech roku 2095 (diktátor této pseudozemě má poněkud nezvyklou moc posílat své ovečky pykat do pekla za své hříchy) a je podepřen nezvykle vysokým množstvím cutscén.
Není bez zajímavosti, že jde o jednu z prvních tzv. CD-ROM only adventur, díky tomuto faktoru se skutečně hi-res grafikou. "Poselství" této hry je ale zvrhlé; v příběhu Hellu nenajdete snad nic pozitivního.
Jsem teď četl recenzi ve Score, kouknu na DH a jsem potěšen, že tu jsou dva komentáře.
Jak to tak pročítám, chtělo by to moderní remake jež by zcela zachoval příběh a vylepšil ostatní aspekty. Zní to fakt zajímavě.
Pro: Epický příběh o životu, smrti, o tom, co přijde po smrti a o jedné z nejtvrdších totalit v dějinách herního průmyslu. Hra je obrovská.
Proti: V prvních hodinách hraní netušíte, co máte dělat. Jedna otravná akční mezihra. Některé hádanky jsou až moc těžké.