@Paul (30.04.2020 12:22): to je tvoje reakce na to, že prostě čerpáš ze zdrojů, které prostě lžou a zakládají to co říkají na pouhých domněnkách?
To je to samé, jak kupuješ a navíc ostatním doporučuješ kupovat hry ze zdrojů velice nelegálních, tedy ve skutečnosti za ty hry co tě baví ani neplatíš. Doporučuješ lidem krást a ničit herní scénu.
Má to pak dopady, Bethesda pak nelokalizuje do cz své hry už dlouho, nově nebude ani Ubisoft. Na vině není nic jiného, než opakované hysterické pičování v mediích a komentářích, hloupost českých herních novinářů a redaktorů časopisů, který poslední roky Ubisoftu i bethesdě normálně nadávali (přitom na jejich akce vyžadovali pozvánky, inu jsou nevychovaní) a pak české hlavenky, které hry kradou, kupují od zlodějů za 250 korun, nebo ve slevách pět let od vydání.
Já jsem arogantní člověk, kterej ale podporuje herní trh, vývojáře a firmy, kupuje dobré věci za plné ceny a oceňuje jejich práci a neskáče na "dokumenty" z youtube a obecnou hysterii. Ale ty se nad sebou zamysli, ty "naštěstí me to stálo jen 250 korun" a vem se za ruce s ostatníma "kritikama", co akorát zasrali herní scénu a trh natolik, že tady už s nikým nebude komunikovat už brzy snad ani CD RED.

Nikdykde
Nikdykde Paul