Die Original Moorhuhnjagd

Crazy Chicken: The Original, Crazy Chicken Hunt

1999

První díl z nekonečné série slepičích her Moorhuhn od Německé firmy Phenomedia AG. Váš úkol je jasný, musíte postřílet co nejvíce slepic v 90 sekundovém intervalu. Za každou slepici, kterou sestřelíte, dostáváte body. Za ty co jsou v pozadí dostáváte 25 bodů, za ty co jsou blíže 10 bodů a za ty nejbližší 5. Pozor ale na to, že v tomto dílu se střílí pouze slepice. Ostatní sestřelené věci (letadlo, klobouk, balón,...) jsou za záporné body.

Poslední diskuzní příspěvek

@Fritol (25.06.2025 13:27): No neke, ale teda chtít za 26 let her starou shareware hru prachy je dobrej byznys. Ale ty tři Eura dejme tomu, furt lepší, jak Čtyřlístek, nad kterym bych možná za ty tři Eura i přemejšlel :)

Kdo by si kdy pomyslel, že se z reklamní hry, propagující whisky Johnnie Walker, vyvine populární série s desítkami titulů různých žánrů na několik druhů platforem. Je to asi tím, že střílení slepic je prostě zábavné, chytlavé a zabere to jen pár minut.

Nejprve jsem hrál Moorhuhn 3 a k jedničce se dostal až později, ale i když je zde k dispozici méně vychytávek a sestřelit lze mimo slepic jen pár dalších věcí, svůj účel hra plní dobře.

Pro: zábavné, chytlavé, rychlé

Proti: méně vychytávek

+8 +9 −1