Po první úrovni jsem se musel podívat na Youtube, jestli je ta hra fakt tak blbá a ono ne... jen je potřeba vědět, jak ji hrát. Ono to s tím lock-on systémem to svádí k spray and pray, ale když člověk začne důsledně využívat psa, zničitelné prostředí a cover systém, rázem to není taková pitomost, jak to na začátku vypadalo. Jen se tím notně natáhne herní doba. Ale teda přiznám se, že jsem to rozehrál na easy. Neměl jsem odvahu riskovat hru z sixth genu na normal... ale savovat jde manuálně, checkpointy jsou docela často a co to nehraju jak vůl, už mi to ani tak těžký nepřipadá.
Dead to Rights II
- Rozsah
- samostatná hra
- Multiplayer
- ne
Policista Jack Slate se opět vrací se svým nejvěrnějším přítelem, psem Shadowem. Přestože nepředpokládal možnost návratu, vlivem okolností je opět zde, aby se svým čtyřnohým pomocníkem vyřešil únos soudce z Grant City. Kromě Shadowa může Jack používat 13 nových chvatů. Jeho arzenál obsahuje chladné zbraně jako baseballové pálky, trubky, meče apod., k střelným zbraním přibyla pancéřová pěst, miny, brokovnice s ohnivými střelami atd.