Po první úrovni jsem se musel podívat na Youtube, jestli je ta hra fakt tak blbá a ono ne... jen je potřeba vědět, jak ji hrát. Ono to s tím lock-on systémem to svádí k spray and pray, ale když člověk začne důsledně využívat psa, zničitelné prostředí a cover systém, rázem to není taková pitomost, jak to na začátku vypadalo. Jen se tím notně natáhne herní doba. Ale teda přiznám se, že jsem to rozehrál na easy. Neměl jsem odvahu riskovat hru z sixth genu na normal... ale savovat jde manuálně, checkpointy jsou docela často a co to nehraju jak vůl, už mi to ani tak těžký nepřipadá.
Kubulus: Já to přesunu do "O všem a o ničem", jo?
Chuck: Jak na konečné? Doufám, že jsem to jen špatně pochopil :-)
CJ: Měl jsem na to spadeno, ale nehrál. Zkrátka jsem s hraním asi úplně na konečné.
Chuck: Dead to rights 2 si hral? Ja som prešiel len prvý diel na PS2, ale keďže druhý stál asi 20, neviem či by sa to už teraz oplatilo. :)
Hral sem to na PS3 asi dve hodky. Pak sem si rek, ze radsi budu cumet do zdi.
Dneska se na to chystám:D:D
Že by se kvalita hry dala přímo odvodit z videa, to si zrovna nemyslím.
Chuck: časem to asi na PC výjde, není to žádná exkulusivní pecka která by navíc vydělala tolik aby se ji nevyplatilo pak dát na pc. Jo a montana to nemusí hrát, to pozná už podle videa nebo screenu.
Montana: A Ty jsi to hrál? Nebo aspoň dvojku? Taková minirecenze by mi přišla vhod.
nebetycny xD xD
Je to nebetycny sranec, nemusi ti to byt lito :)
Ale zkus to, i jedna scéna ti může udělat dobře :-D
Škoda. A já se těšil, že .... (raději už dál psát nebudu :))
To nemusíš, těchto scén tam zas tolik není. :-D
Každopádně mě ten "zákrok" tak zaujal, že si jdu sehnat a zahrát předchozí díly :)
Musíme doufat, že Shadow ví, za co uchopit. :-)
Ok, tak úchylné to není, ale bolestivé v každém směru :)
Edit: Moc legrační! :-/
Edit: Moc legrační! :-/
Vypadá to, že by byl rád v roli toho psa. :-D
Též si říkám, na co ten Pooky furt musí myslet :-D
Ale no tak, Pooky. Zase jsi to špatně pochopil. :-)
nutjob!
Tak tohle je pěkně úchylné - screen z pokračování