@David_Cravford (17.01.2026 19:58): ano, je to korporátní moloch, vždy byl, ale zkrátka v minulosti byl Battlefield jedinečný právě těmi velkými mapami a veškerou technikou na bojišti.
Začínal jsem s Battlefield 2, ten byl naprosto úžasný, zpětně hrál i MP v Battlefield 1942, a ten už mě bohužel, i přes WW2 téma, nezaujal, byl ve všem horší než naprosto skvělý BF2.
@USER47 (17.01.2026 19:53): určitě, hype jsem málem podlehnul také. Recenzenti a YTtůbeři se mohli strhat nadšením. Pokud porovnáváš čísla, a to obzvláště ze začátku nepovedeného BF 2042, tak je Battlefield 6 tak trochu král mezi jednookými.
Navíc přetáhli velkou část hráčů CS (protože se tam podvádí opravdu ve velkém) - docela jsem zíral, že můj kolega jež roky hrával jen CS přešel, a pak tu máme COD jehož poslední díl nic moc. Z přesměrování orientace z hráče BF na hráče COD nejsem vůbec nadšený. Donutilo mě to, znovu na PC naistalovat BF4 abych si osvěžil paměť a reflexy.
Teď řeknu strašnou věc, a nepochybně za to schytám hejt. Už vím co mi nový BF tak trochu připomíná. Kdysi dávno v minulosti byla jedna skvělá, arkádová, závodní série. Vychází dodnes, akorát, že od jistého tuning dílu, už to není to co si pamatuji a co jsem mě rád. Zhruba takový mám pocit.