Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

Z homepage hry nestahováno. Jelo to moc pomalu. Použit jiný zdroj, viz Google. Hra funguje ok, skvěle se nastaví. Manuální ukládání nemá, to zastupují checkpointy. Obtížnost jsem dal na Normal, i tak obtížné. Ale obecně jsou střílečky, kde máte omezený pohyb a protivníci jaksi přibývají v neomezené míře, na dvě věci. Hlavně mi došly i náboje. Z hlavního menu opět načtena pozice, byla zachována.

Kaspersky antivir nemá s hrou problémy.

V prvé řadě neumím takto koncipované střílečky hrát. Řídí to skripty, nemožnost uložení to zdržuje, jsou tam instrukce, co provést. Po splnění se hra posune dál. V rychlosti je potřeba doplnit náboje, bránit se. Protože už jsou protivníci v budově a ne venku. Gameplay po staru by mi umožnil se plně vyzbrojit, ukládat po každém zabitém, mít plnou kontrolu nad situací.
"Hráli jste to z warez verze nebo máte originálku?"

Stačilo mi demo. Je to tragédie.

A to říkám jako člověk, který má poměrně rád sérii call of duty a rozhodně nechová předsudky k lineárním střílečkám.
Hráli jste to z warez verze nebo máte originálku ? Co jsem se díval, tak koupit se to dá jedině přes jejich stránky v elektronické podobě, a to docela komplikovaně za 12 dolarů.
Uvažuji, že bych si zkusil obstarat krabicovku přímo z Vietnamu, jakkoliv ta hra není patrně dobrá, tak by to byl pěkný kousek do sbírky. Akorát nevím, jestli se v krabicovce nabízí i anglické titulky.
@USER47 (13.07.2012 17:22): Víš co je mi líto že tady všichni nechápete ten velkej rozdíl mezi pojmem Komentář/Recenze! Já chtěl jenom napsat svůj názor a né pravoslavný blbosti o grafice atd. stejně to nikdo nečte :)
Ačkoli podle dema se asi jakž takž shodnu na hodnocení, mínus dávám za to, že ten komentář mi o hře neřekl prakticky nic. Od začátku do konce tam jenom opakuješ, že to není jako CoD, ale už vůbec neřešíš, v čem je to horší a proč tomu vlastně dáváš těch 10%.
@KRoman47 (13.07.2012 14:39): Já bych hratelnost připodobnil spíš k Vietcong 2, graficky je to na budget řekl bych velmi slušné, cena taky nízká, hodnocení v podobě zhrzených desítek, nebo třicítek a fňuky, to není CoD jsou pak úplně mimo.. Jak asi může dvacetičlenný team vytvořit to samé co Treyarch nebo Infinity Boha jeho. :) CoDem už se za posledních 10 let inspiroval kde kdo a přesto CoD nevytvořil.
Hm, těžko uvěřit, ale na základě zdejšího videa z hraní to vážně vypadá hratelnostně ještě hůře než posledních dvacet nebo kolik dílů CoD.
Vyjde to aj u nás? Podľa toho, čo som čítal v profile to vyzerá, že zatiaľ to chcú vydať len v USA. Ako je to v skutočnoti?
@Bodkin (25.02.2012 20:15): To bych ti věřil, kdyby tě něco podobného nenapadlo tuším i oklikou přes RO, nicméně nebudu tě chytat za slovíčka.

@ViRus (25.02.2012 20:13), @Bodkin (25.02.2012 20:15): Věru nemuselo, ale bylo by to asi tak vycenzurované a desaturované, že byste si nepřipadali nikoliv jako vojáci wermachtu, ale spíš jako členové organizace německých sušenkových skautů na letních prázdninách. A takový pocit vám může dopřát i BF42 při hře za OSU, proto bych si takovou hru raději ani nepřál.
Ale já je přece nesrovnával, jen mě oklikou přes Vietnam napadlo... A ta nezávislost se jim opravdu musela podařit, když Honzuje u nás.

Každopádně, má předchozí tužba platí. Rád bych si zahrál za krvelačné germány.
http://c.cslacker.com/2451l.jpg !!!
@Bodkin (25.02.2012 19:10): Ne že by byl můj vietnamský kamarád Nguyen "Honza" něco nějaký vypjatý národovec, šermující s hůlkami na nudle, ale srovnání Vietnamců bojujících za nezávislost s nacistickými agresory by se mu určitě nelíbilo a popravdě, mě se to taky vůbec nezamlouvá.

@USER47 (25.02.2012 19:07): Horší než Hour of Victory to určitě není. Trpí to jen takovým tím neduhem "her z východu", jako byl Stalker, nebo Alpha Prime, že nepřátelé tě hned merčí a ihned přesně trefí. :D
Někdo by měl udělat druhoválečnou FPS za němce a jejich blitz do francie. To bych si nechal líbit.

PS - Fuj, vjetnamčíci.
A vyjde to vůbec nějak rozumě, tedy kde se to bude dat sehnat, krom warez.