PS3 verzi titulu (v současnosti dostupnou pouze na disku) sužuje error 80010514, který indikuje poškození Blu-ray disku nebo znečištění čočky diskové mechaniky a hru tak nejde na konzoli spustit. Ve skutečnosti jde o softwarový problém související s OS, který může postihnout více PlayStation 3 her včetně Grand Theft Auto V (2013) či Fify 15 (2014). V případě Wolfensteinu však nepomůže provést Restore File System a abyste si vůbec mohli zahrát, je třeba nejprve zformátovat pevný disk konzole. Další možností je při spouštění konzolí zatřást, čímž obejdete ověřovací proces a hra se spustí. Platí pouze pro Fat a Slim modely konzole.
Zajímavosti
GPU: 256 MB +
HDD: 8 GB +
OS: Windows XP +
Easter eggy
Knihy moci, které ve hře nacházíte, svým vzhledem odkazují na logo hry Heretic z roku 1994.
Všivák, 19.04.2023, zdroj: Můj postřeh.
Ostatní
Součást DVD přílohy časopisu Score 224.
č.177 - zoom
č.184, 185 - preview
č.188 - recenze
č.190 - demoverze
č.177 - zoom
č.184, 185 - preview
č.188 - recenze
č.190 - demoverze
Mocné krystaly jenž získáváte v průběhu hry do svého medailonu a používáte je k boji, tak jeden podobný jste už mohli vidět v intru hry Return to Castle Wolfenstein, kde s jeho pomocí poutník porazil Heinricha I.
Na hru měla vydavatelská práva společnost Bethesda, která byla před vydáním Wolfenstein: The New Order přesvědčena o tom, že je verze Wolfensteina z roku 2009 nepříliš dobře přijatá hráči. K tomu mohlo přispět i to, že podobný názor měl i vydavatel Activision, pod nějž kdysi, nějakým způsobem navázané, tituly od id Software spadaly. Wolfenstein - (2009) se prodalo krátce po vydání asi jen něco přes 100 000 kopií. A tak bylo dva týdny před vydáním Wolfenstein: The New Order učiněno rozhodnutí, hru definitivně odstranit z obchodů, čímž se už nedala oficiální cestou pořídit.