The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left The Walking Dead - Episode 5: No Time Left
PS5
PS5XboxX/S
PS5XboxX/S
adventura > 3D adventura

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne

Pátá epizoda herní série The Walking Dead je zde a uzavírá celý příběh. Ten dospívá konce a je jen na vás, jak vše dopadne.

V naší skupince přeživších zbylo již pouze pár šťastlivců, ale schytávají jeden problém za druhým. Maličkou Clementine někdo unesl a aby toho nebylo málo, hlavní protagonista hry Lee je pokousán. A co teď? Říct to ostatním a nebo si toto nemilé překvapení nechat pro sebe? To vše záleží na vás a podle vašeho rozhodnutí se budou chovat i vaši kolegové.

Pátá epizoda je nejkratší ze všech dílů. Měla by zabrat něco kolem 5 hodin. Ale za to nabízí největší množství emotivních scén a zvratů. V současné době vývojáři připravují již druhou pětidílnou sérii této hororové adventury.

Pátá epizoda je nejkratší ze všech dílů. Měla by zabrat něco kolem 2-3 hodin. Ale za to nabízí největší množství emotivních scén a zvratů. V současné době vývojáři připravují již druhou pětidílnou sérii této hororové adventury.