Take on Helicopters: Hinds Take on Helicopters: Hinds Take On Helicopters: Hinds Take On Helicopters: Hinds
21.03.2012
Take On Helicopters: Hinds Take On Helicopters: Hinds Take On Helicopters: Hinds Take On Helicopters: Hinds
simulátor > letecký simulátor *

placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ano ano ano ano

Jde o první přídavek ke hře Take On Helicopters, který do hry přidává legendární bojový vrtulník Mi-24 nebo-li Hind, který je znám také jako létající tank. Ten je považován za jednu z ikon předchozích her od Bohemia Interactive Studio, Operace Flashpoint a ArmA. Hindy se navíc objeví ve třech verzích - Mi-24P, Mi-24V a nejnovější SuperHind. Navíc je možné si tyto stroje užít v celkem třiceti barevných nástřicích, které jsou většinou založeny na základě země, kde je daný Hind využíván (je zde i Česká Republika).

Toto DLC přidává čtyři nové scénáře a několik "time attack" letů, které se soustředí na vojenské úkoly, jako např krytí pěchoty aj. Je zde také multiplayerový deathmatch. Bohužel však nevznikla pro tento přídavek žádná oficiální kampaň.
Jde o první přídavek ke hře Take On Helicopters, který do hry přidává legendární bojový vrtulník Mi-24 neboli Hind, který je znám také jako létající tank. Ten je považován za jednu z ikon předchozích her od Bohemia Interactive Studio, Operace Flashpoint a ArmA. Hindy se navíc objeví ve třech verzích - Mi-24P, Mi-24V a nejnovější SuperHind. Navíc je možné si tyto stroje užít v celkem třiceti barevných nástřicích, které jsou většinou založeny na základě země, kde je daný Hind využíván (je zde i Česká republika).

Toto DLC přidává čtyři nové scénáře a několik "time attack" letů, které se soustředí na vojenské úkoly, jako např. krytí pěchoty aj. Je zde také multiplayerový deathmatch. Bohužel však nevznikla pro tento přídavek žádná oficiální kampaň.