Stasis je izometrická sci-fi hororová adventúra. Hra je prvým projektom novootvoreného štúdia bratov Chrisa a Nicka Bischoffa tvoriacich pod názvom THE BROTHERHOOD. Vznikla aj vďaka úspešnej kickstarterovej kampani.
Ako John Maracheck sa prebúdzate zo stáze na vesmírnej lodi Groomlake. Máte bolesti, žena a dcéra sú nezvestné a loď je na prvý pohľad opustená. Musíte zistiť, čo sa stalo, kde je vaša rodina a kam sa vlastne podela posádka.
Stasis je point and click adventúra, v ktorej budete kombinovať predmety, lúštiť hádanky, či komunikovať s počítačmi a postavami. Pritom budete aj umierať. Vesmírna loď Groomlake totiž skrýva hrôzostrašné tajomstvá.
@Drolin (17.09.2018 14:14): Snáď nájdu niekoho príčetného na puzzle, v Stasis stáli za prd.
edit
@Red (14.02.2017 21:10): Snáď až na tú záverečnú scénku. To som sa presekával cez psychedelickú nočnú moru len preto, aby sa zo mňa stala japanská ňadranka v bikinách, spokojne vyprsená na mimozemskej riviére?!
edit
Pro: Atmosféra, brutalita, zvuky, kouzlo detailů
Proti: Klišé, pomalý pohyb, některé technické problémy