@
stromz (08.02.2022 12:49):
@
DosRatas (08.02.2022 15:36):
Co se týče té mobility, tak mně osobně zas tolik nevadí, že musím opakovaně přesedlávat, ale moje překvapení souvisí s tím nadšeným očekáváním, které předcházelo hře - že budu moct volně lítat. Třeba by to mohla být ještě upgrade odměna za dokončení dexu, nebo co já vím :) No, co už. Zábavné je to i tak.
S tím shiny charmem to bylo vtipné, protože hned vzápětí po jeho obdržení jsem v prvním outbreaku našel shiny Magbyho a o něco později ještě Gardevoir. A samozřejmě, i během hry předtím jsem našel několik dalších. Strašně super je ta funkce, která tě upozorní na přítomnost shiny, protože nebýt jí, tak bych si kolikrát ničeho kolem ani nevšiml.
Pvp docela chybí, ale tuhle hru beru jako testovací subjekt pro další core hru, tak doufám, že řadu věcí vylepší.
Ale už během tradování jsem si všiml, že hledání spoluhráče trvá jen chvilku, narozdíl od SwSh, takže to určitě beru jako klad.
Taky jsem si vzal Oshawotta, je to takové moje nepsané pravidlo, že si beru vždy vodní. Ale Typhlosion mi přijde taky fajn s těmi plamínky a Decidueye zase při boji roztomile vrká :D Myslím, že každý z nich dokáže něčím zujmout. Poprvé se mi moc nelíbili, ale už jsem si zvykl. Akorát
Enamoruse pořád nesnáším :D
Jsem zvědavý, co ohlásí 27. února. Podle mě by tento rok mohla být už gen 9, nebo třeba nějaký remake Johto. Ale netroufám si takhle nic napevno odhadovat.