@Zx Atari 500 (18.01.2025 16:18): :D 6. nejnavštěvovanější hra za měsíc, a to především na základě úzkoprsého mazání postů uživatele, jež mělo mít opačný efekt. Někdo by si z toho mohl vzít ponaučení do života, haha.
Jak to zacalo..
Vsimnul jsem si diskuze, kde se uzivatelka pohorsovala nad posterem teto hry svitici v novinkach. Tak jsem zavital do diskuze k teto hre a napsal neco ve stylu " v teto hre se asi neco cumla? " Tim by to bylo z me strany ukonceno a hra by asi pristi den zapadla. Ale postik byl behem chvilky smazan. To me lehce triggerovalo a pridal jsem zajimavost ohledne systemovych pozadku uvedenych na steamu. Tim by to bylo z me strany ukonceno. Ale zajimavost byla smazana. Btw mela myslim +8 :o) . Tak jsem pridal dalsi zajimavost ohledne nedostupnosti hry v Nemecku a Cine. V mezicase jsem zaroven dostal pratelske upozorneni o mozne presnidavce s BANanem :o) Dal jsem se tomu tedy nevenoval, nez byla po trech dnech smazana i druha zajimavost.. a to mne trosku triggerovalo..... :D
Ja nezastiram, ze se jedna o lehky trolling, ale zasazeny do ramce DB. Drzel jsem se toho, abych v zajimavostech byl korektni a nepridal zajimavost z ranku : Druhe pismeno v nazvu hry je N! :o)
No a neschvaleni hry, kterou pridal Strady s nazvem Kingdom Cum uz byla celkem jasna vec v tehle operetce :) A jak by se ta hra na DH vyjimala! :)
164 zobrazeni, hra dne! :o)
164 zobrazeni, hra dne! :o)
@aoshi (18.01.2025 13:33): Vždyť já ani nenapadám Matta, jeho vyjádření rozumím i tvému. Podle tvého i Mattova vyjádření, jsem trapný devítiletý knedlík s pubertálním humorem. Ok, to ustojím.
@M.a.t.t. (18.01.2025 13:35): Právě proto píšu, že musíte zasáhnou vy jako moderátoři nebo majitele. Aby se diskuze se sexuální tematikou zobrazovali jen lidem, kteří chtějí.
@jones1240 (18.01.2025 13:40): Pozor! nevíš nehrál jsi. Karasman mě taky odsoudil na srazu, že co to hraji za sračky a pak jak se mu to líbilo.
@aoshi (18.01.2025 13:33): Tak ona je to pravda, jen s rozdílem že vidí svojí první hentai hru v životě očividně, a ještě ke všemu takovou sračku :)
Strady (18.01.2025 12:52): Viď Jones. Všetko to začalo tak, že užívateľka databázy vyjadrila svoj kritickejší postoj a následne sa začala hromadne spamovať tunajšia diskusia, pridávať nezmyselné zaujímavosti, len aby hra, ktorá za to reálne ani nestojí, svietila čo najdlhšie na titulke. Ak by šlo o jednorázový humor, ok, ale toto sa nasilu udržuje pri živote už niekoľko dní a ak toto nie je detinské, potom neviem čo áno.
@aoshi (18.01.2025 13:33): + 1
@aoshi (18.01.2025 13:33): + 1
@Strady (18.01.2025 13:06): Nemam pocit, ze Matt hovoril cokolvek o cenzurovani/stitkoch/vyssej moci.
Len o tom, ze ta diskusia vyzera ako ked skupinka 9rocnych chlapcov vidi prvy playboy v zivote.
@jones1240 (18.01.2025 12:54): Paráda! +1
Jo ták, takže to vadí, že to vadí Hatifnat a třeba plus xy dalším. To už musí zasáhnout vyšší moc, štítky, uzamykání her pro dospělé, Moderátor atd. V tomto případě se cítím nevinný.
@Strady (18.01.2025 12:52): Koukni do her co čekají na schválení :)
Matt nejspíše narážel na tuhle diskuzi od jejího začátkua důvod i toho proč jí Atari tak drží při životě. Viz. ten post od Hatifnat.
@M.a.t.t. (18.01.2025 12:40): Nevím, nic šíleného nevidím. Atari chtěl aby někdo přidal parodii na Kingdom Come, což je dobrý když teď vychází dvojka, jak zaujmout lidi jako porno parodie.
Já to zkusil a psal jsem, že v tom nejsem dobrý, takže pro mě očekávaná odpověď od Crashe. Tak jsem jí dal přečíst Atarimu.
Ano a vtip, že je borec, že si koupí hru aby obohatil DH, tě snad neurazil.
@jones1240 (18.01.2025 12:43): A proč jí nepřidáš? Třeba by byla úspěšnější než Kingdom Cum :)
Ano a vtip, že je borec, že si koupí hru aby obohatil DH, tě snad neurazil.
@Strady (18.01.2025 12:38): Něco co není jen lezení po random objektech s hnusnou a jednoduchou 3D grafikou. Třeba tady. Jenže jasný, že tady jde už jen o debilní trolling a ne že by ta hra za to stála :)
@Strady (18.01.2025 12:38): Tá silená diskusia čo tu posledné dni predvádzate určite nie, ale proti gustu...
@jones1240 (18.01.2025 12:05): A co je kvalitní heintai hra?
@M.a.t.t. (18.01.2025 12:35): Jaký baví tebe humor?
@M.a.t.t. (18.01.2025 12:35): Jaký baví tebe humor?
@jones1240 (18.01.2025 12:05): +1 ale keď niekoho baví detinský humor :)
Kdyby jste aspoň dělali takovej humbuk u kvalitních hentai her a ne u takovéto sračky :)
@Zx Atari 500 (18.01.2025 09:18): To je srdcař! Koupí si hru aby mohl rozšířit DH o více her, kéž by takový zde bylo víc...
@Zx Atari 500 (18.01.2025 09:18): Normálně rozšiř popis hry, nevzdávej to!
@Crash (18.01.2025 06:37): Jelikoz schvaleni teto hry nepredpokladalo zajem puristu a nasledne opecovavani :o)
Smazat celou hru z db by uz bylo asi moc, tak se to resi jen osekanim chapadelek :D Pridani nove hry je ted tezko splnitelny orisek... :) Ale vyckejme na slevy, Kingdom zakoupim, prostuduju a sepisu dukladny popisek :o)
@Zx Atari 500 (18.01.2025 00:02): Pak ovšem nějak nechápu, jak je možné, že tu je tato hra, v jejíž diskusi tak zuřivě rozvíjíš své konspirační teorie, když jsme takoví cenzoři...
@Strady (17.01.2025 07:52): Tu hru by neprotlacil ani Hans Christian Andersen :D
@Londo Mollari (16.01.2025 21:50): No vidíš, takhle jsem nad tím neuvažoval. Přitom by šlo, vždy označit hry, které nemají dostatečný popis alespoň podle adminu.
@Strady (16.01.2025 21:23): Je škoda, že je takový tlak, aby úvodní popis při přidání byl mimořádně kvalitní. Kvůli tomu je dnes prakticky nemožné získat ty achievementy "Úpravy her". Škoda.
@Zx Atari 500 (16.01.2025 19:24): Já jsem ti to říkal, že nejsem moc dobrý přidavač. Proto to nedělám :D ale třeba se chytne někdo další. Včera jsem dával odkaz na Slayer Bundle na hru Maniac na Steam a dnes už čeká na schválení.
@Zx Atari 500 (16.01.2025 14:38): Máš smůlu:
Díky za návrh, ale bohužel ho musím zamítnout. Popis neodpovídá požadované kvalitě, přebíráš jen dvě věty z textu na Steamu, navíc v ne moc dobré stylistické kvalitě. Je sice fakt, že o hře se toho moc jinde zjistit nedá, ale to není důvod, abychom se spokojili s slabým návrhem popisu. Navíc za přidáním profilu cítím spíše lehký trolling, vzhledem k nedávné debatě o erotických hrách na DH hlavní stránce, než upřímnou snahu o rozšíření databáze. Ale pokud se mýlím, hru si např. hrál a napíšeš o ní kvalitnější popis, tak osobně nemám nic proti přidání. Díky za pochopení. Crash ".
@Strady (16.01.2025 13:42): Jo, to bude tim :o)
@Zx Atari 500 (16.01.2025 09:58): Nojo, taky musíš vzít potaz, že nejsem podporovatel :D
@Strady (15.01.2025 21:29): Asi jsi udelal nekvalitni popisek, kdyz to tak dlouho ceka ve fronte... :D
Já myslel, že budeš první u Kingdom cum! Podle gameplay videi Only cum se bude dobře jebat se skokem výše.
Hergi stale mlci, tak asi budu muset hru zakoupit a nasledne se podelit s komentarem a velkou spoustou zajimavosti :)
@Strady (12.01.2025 10:38): Pridej a pak ji bez nervu prostuduj! :)
@Zx Atari 500 (11.01.2025 13:45): Až jí pořádně nastuduji, rád jí přidám.
Vse se ted toci kolem KCD a KCD2 a ja jsem dnes narazil na skryty meziclanek mezi temito hrami! Bude odhaleno, co delal Jindrisek po konci prvniho dilu a nenasilne vas hra dovede na zacatek noveho dobrodruzstvi. Damy a panove racte a prozijte trochu rozkose v temnych ulickach Rataji nad Sazavou!
Najde se hrdina, ktery zvedne rukavici a prida hru na DH?
Najde se hrdina, ktery zvedne rukavici a prida hru na DH?
@Zx Atari 500 (10.01.2025 18:22): Ty myslíš tu vytetovanou na paži Řepky, já myslím tu po té lobotomii.
@Strady (10.01.2025 17:55): Ta betatesterka?
@Zx Atari 500 (10.01.2025 17:26): Kristelová?
@Strady (10.01.2025 16:59): Řepkova oblíbená barva!
@Zx Atari 500 (10.01.2025 10:09): Kdo to říkal? A hlavně proč by to někdo dělal?
@Ross (10.01.2025 11:54): O kvetinu se musi pecovat :o)
@Zx Atari 500 (10.01.2025 10:09): Jak schválně přidáš i zajímavost :D No nic, musíš si to taky zahrát.
Pry se tu naschval diskutuje. Pritom ja mam naprosto uporny zajem, dozvedet se o teto hre maximum. Stale cekam na Hergiho, az nam tu popise svoje zazitky!
@Zx Atari 500 (09.01.2025 16:19): Tak jsem to obhlédl na Steamu - děkuji za tvou zajímavost - a nejlepší je ta anatomie, takováhle goth zádíčka jsem měl na stole naposledy když jsem připravoval kuřecí řízky. :D
@Zx Atari 500 (09.01.2025 16:19): jasnej Only Gem!
Ta hra musi bejt skrytej gem.
@Ross (09.01.2025 15:24): Věřte že to nemá na Perping Dorm, kde se prevlecete v byte holky za plysoveho medvede a pak… Nebo prilepite penize na zem ci zavinite zaseknuti v pracce… No konec.
@jones1240 (09.01.2025 13:45): co takový Wanking Simulator?
@Strady (09.01.2025 14:01): Prekvapive jsem mel podobny napad... :o)
@Zx Atari 500 (09.01.2025 01:00): Chtěl jsem dát do videi gameplay video ale DH nepodporuje pornohub :(
Není lehký ho najít, vyskakuji úplně jiné hry...
Není lehký ho najít, vyskakuji úplně jiné hry...
@JohnCZ (09.01.2025 13:10): No bude to uz nekolik let, nejakou goty ed, by to fakt chtelo :)
@Zx Atari 500 (09.01.2025 01:00): Na GOTY všech GOTY Wet Beach Pussies to určitě nemá!
@Adieu (09.01.2025 12:59): mrtvice?
@Zx Atari 500 (09.01.2025 01:00): Dle hodnocení soudím, že to bude jen taková mrt**.
Hergi, jaky mas dojem z teto hry?