Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda
PS5
PS5XboxX/S
PS5XboxX/S
logická > nezařazeno
logická > nezařazeno
akce > 3rd person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano ano

Mass Effect: Andromeda je pokračování úspěšné série akčních sci-fi RPG Mass Effect. Děj je zasazen mimo události předchozí trilogie a odehrává se v nám nejbližší sousední galaxii, Andromedě. Galaktické společenství Mléčné dráhy se rozhodne Andromedu kolonizovat, aby byl zajištěn růst a přežití ras. To spočívá ve vyslání obrovské vesmírné stanice, podobné Citadele, a tří kolonizačních lodí, které k Andromedě poletí společně. Přes 600 let a bez možnosti návratu.

Hra začíná na konci dlouholetého putování, po probuzení z kryogenního spánku, na palubě kolonizační lodi Hyperion. Hráč si zvolí zda chce hrát za muže či ženu, stejně jako doposud, se změnou že ve hře bude i postava opačného pohlaví. Jako bratr nebo sestra. Ujmete se role velitele/velitelky jménem Ryder, budete velet hvězdné fregatě jménem Tempest a dělat vše co je nutné k přežití. Prozkoumávat planety, těžit nerosty a budovat váš tým, abyste se mohli účinně bránit novým nebezpečím, které se v nové a neprobádané galaxii nachází.

Hra nabízí strhující příběh, možnost prozkoumávat nový vesmír s více než sto planetami, dynamické souboje s nepřátelskými tvory a mimozemšťany, ale i zločineckými organizacemi, podobně jako v předešlých dílech.

Mass Effect: Andromeda je pokračování úspěšné série akčních sci-fi RPG Mass Effect. Děj je zasazen mimo události předchozí trilogie a odehrává se v nám nejbližší sousední galaxii, Andromedě. Galaktické společenství Mléčné dráhy se rozhodne Andromedu kolonizovat, aby byl zajištěn růst a přežití ras. To spočívá ve vyslání obrovské vesmírné stanice Nexus, podobné Citadele, a čtyř kolonizačních lodí, které k Andromedě poletí společně. Přes 600 let a bez možnosti návratu.

Hra nabízí strhující příběh, možnost prozkoumávat nový vesmír, dynamické souboje s nepřátelskými tvory a mimozemšťany, ale i zločineckými organizacemi, podobně jako v předešlých dílech.