Teda, za prvních 10 hodin čtení jsem stále nadšen. Tohle je plnohodnotná AAA produkce. Takto kvalitně odvedenou vizuální novelu plnou zvukových efektů a animací jsem ještě nečetl. Zkrátka, čistě po technické stránce, je ta hra lepší, než jsem doufal. Fakt si to čtení užívám.
Jsem rád, že jsem před devíti lety viděl seriál a tak podvědomě a matně vím, co mě dalšího v příběhu čeká. I když bych teď byl radši, kdybych to nevěděl. Ale co už, aspoň vím, že jsem nekoupil zajíce v pytli.
Mimochodem, doporučuji hru upscalovat pomocí aplikace Magpie. Je to open source aplikace, stačí ji stáhnout, nastavit na scaling mode na "Anime4K" (případně zvolit přímo algoritmus Upscale Denoise UL), zamknout framerate na snímkovou frekvenci vašeho monitoru a automaticky nechat schovávat myš a máte hotovo. Ještě před upscalingem jen nastavte hru "do okna", tedy do window modu, poté stiskněte klávesovou zkratku na upscaling a tadá! Máte vizuální novelu upscalovanou do plné obrazovky bez ztráty kvalit původních kreseb a rozmazání.