Ty voe!! To není možné, jediné, co mě pobavilo byl dvoupodlažní autobus :O :) O UC bych takhle nemluvil, ten se podařil až moc. FO3 se vyplatí maximálně stáhnou a vyzkoušet z warezu :)
Dyť je to to samé co Ultimate. Jen si někteří zřejmě uvědomili, že ty shadery a uber efekty už jsou fakt moc... Což bylo už ve FO2.
Koniec jednej legendy.
...a naprostá tragédie pro fanoušky. :-(
Tak to je neskutečnej humáč.
Zahraje si nekdo online? Rád byhc to v UC po netu zkusil :)
Teda ten jazdný model pôsobí strašne, hádam to za tých pár dní nejak vychytajú :)
No tak to teda vypadá fakt strašně...
Heh, zajimavy marketing, dozvedet se o hre 6 dni pred vydanim :)))
Mno, opravdovy novy FlatOut bude asi az novej Ridge Racer :)
Mno, opravdovy novy FlatOut bude asi az novej Ridge Racer :)
Blé, vypadá to otřesně. Hlavně model poškození se omezil pouze na upadnutí všech kol a chrchle efektů. Kde jsou pomačkané plechy, srolované předky? Tohle bude průser.
Ach tak, už to vidím, nějaké Team 6 Studios. Tohle může jen překvapit. Kdoví co vůbec kutí v Bugbear Entertainment.
EDIT: Jiné závody, tak to je fajn :)
EDIT: Jiné závody, tak to je fajn :)
dělají to nějací looseři. přijde mi to jako recyklace Painkillera (Redemption, Resurrection, Overdose...)
Ty videa jsou divné, počkám na klasické gameplay video na youtube a pak se rozhodnu. Každopádně první dojem není moc dobrý.
na Steamu se objevilo info o Flatout 3: Chaos & Destruction, který má vyjít 13. prosince. vůbec jsem o tom neslyšel...
dle videa to vypadá na recyklovaný engine UC, s hodně barvičkama a super-speed ultra cool efekty. blé.
:-) Podobou se naopak spíš přibližuji tomu Jasonovi. Ale zrovna to bys Ty měl vědět z ICQ.
já myslel že jsi to ty dohola.
Ale jdi, to nebyl Bruce Willis, jen jedna z mých oblíbených postav krimiseriálu Flashpoint, kterého dávají na Barrandově a který jakožto jediný seriál poměrně intenzívně sleduji. To víš, nějak jsem si nemohl zvyknout, tak jsem tam vrátil toho zákeřňáka Jasona. :-) No, je fakt, že jsem mu moc času na přivyknutí nedal - jen 2 dny. :-D
Já nevím, v čem je poslední dobou problém. Jednou za čas se zadaří zajet v docela hojném počtu a pak je několik týdnů totální mrtvo.
Chucku, kde máš Bruce Willise?
dnes nemohu a zítra nedokážu slíbit, ale snažil bych se co to dá. jen aby to nedopadlo jako posledně, kdy jsme byli domluvení a v daný termín bylo ticho po pěšině.
Vic: Přesně tak, ode dneška od 17:12:17 hod. :-)
Chuck:My máme nové termíny odjezdu ?
Tak kdy? Dneska, nebo zítra??
Eru (04.11.2011 12:07:19): Ďakujem.
PM: OK. Tady je návod na vytvoření: odkaz
Eru (03.11.2011 21:21:55): Kľúč mám, len nemám zatiaľ online účet na GFWL.
PM: Na multiplayer potřebuješ klíč.
A asi nebude stačiť offline účet na Gfwl, alebo?
private:anytime ;)
Garret: Tak jestli kvůli tomu fandové čutané nedorazí, tak asi jo. Ale pokud by to šlo, rád bych ten zítřek posunul už na 20.00 hod.
P.M.: Že se ptáš, jasně, že jo. Aspoň si bude o koho brát nitro. :-)
P.M.: Že se ptáš, jasně, že jo. Aspoň si bude o koho brát nitro. :-)
Garret (01.11.2011 20:19:55): Aha, takže žiadne patchovanie.
A ešte som sa chel spýtať, mohol by som sa k vám niekedy pridať?
A ešte som sa chel spýtať, mohol by som sa k vám niekedy pridať?
pokud je mi známo, tak je jen jedna
Ktorú verziu verziu hrávate?
já ano
teď koukám že se hraje jakýsi fotbal či co, nenecháme to na zítra?
teď koukám že se hraje jakýsi fotbal či co, nenecháme to na zítra?
Počítáte s tím dneškem? Bylo by fajn.
Já ti dám s kraksnou... :-D
No hořel za jízdy docela často. :-)
No ale musíš uznat že jsme Virusáka s tou jeho kraksnou dobře srovnali :)
V tom případě by závody s Tebou měly být "mládeži nepřístupné". :-)
Já umím brzdit jen o mrtvoly svých nepřátel :)
Až se Ugra naučí brzdit, tak to bude vůbec super. Jeho styl "buď budu na kaši já, nebo ji udělám z toho druhýho" je ale na druhou stranu docela zajímavý. :-D
Jinak bych do toho šel buď v to navrhované úterý nebo pátek, ale kdybych si mohl vybrat já, tak to úterý.
Na to, že nás bylo jako šafránu, to bylo velmi dobré. Někdy... :-D Díky.
Už? Píše to že neexistuješ :)
Vydrž ještě minutku! Už!!!
Tak co bude
Tak mi dejte tak 10 min a já zkusím založit a uvidí se.
I Vic se přece ptal.
Já bych dal
ViRus: Vzhledem k tomu, že zájem jsi projevil jen Ty a já a Garret odpadl, tak nejspíš ne. Chtělo by to lovit nové tváře, já bych možná ulovil Pookyho, který se včera sám od sebe nabídl.
Tak jak, jede se? Přesně aby to nedopadlo jako tenkrát....
Garret: A to nemůžeš babě říct, ať přijde jindy? ;-) V tom případě tu, stejně jako nedávno, s ViRusem zůstaneme ve dvou. Jinak náhradní termín by mohl být v úterý nebo pátek.