Crusader: No Regret pokračuje tam, kde skončil předešlý díl, tedy přesně 46 hodin po jeho událostech. Znovu se vžíváte do role Křižáka Silencera a pokračujete v jeho příběhu. Tentokrát se podíváte na Měsíc, který organizace WEC využívá jako doly a vězení pro politické disidenty.
Na první pohled jde spíše o datadisk. Hra je izometrickou akční střílečkou, která běží stejně jako její předchůdce na vylepšeném Ultima VIII: Pagan enginu, v téměř nezměněné SVGA grafice. Kromě nového příběhu a lokací, ale přibyly i další změny. No Regret přidal několik nových zbraní a animací smrti, včetně zmrazení a následného roztříštění. Dále, v No Remorse hlavní hrdina nemohl nést více než pět zbraní najednou, v No Regret, bylo toto omezení úplně zrušeno. Přibyly i nové pohyby, díky kterým se lépe uhýbá nepřátelským útokům. I struktura levelů je o něco přímočařejší. Jinak je vše po starém a to včetně totožné hudby.
@Phoenix (25.05.2022 13:06): Tak to bude asi mejlka, no škoda, mohl jsem se dočkat rozuzlení z dvojky ...
Pro: Je to totéž co No Remorse, trošku vyšší ale férová obtížnost, spousta secretů.
Proti: Kola jsou ještě delší a občas nudnější.