@Bellerofontes (17.06.2026 11:45):
Jasné :), ja budem spokojný aj keď by bol gameplay jednoduchší. Teším sa na tel level dizajn, prostredia, Labyrinth, brutalitu, zvrátenosť atd.. proste celková tematika čo k tomu patrí.
Hej, maníkovi zoberú cenobiti do svojej ríše jeho babu, a on ju pojde zachrániť. Ale na hru to stačí, uvidíme.
Ten film ked som prvýkrát pozeral, tak prvá tretina/polovica vyzerala tak nezaújimavo a lacno, ale potom ked sa dostali do toho sídla milionára, tak som ledva dýchal napnutý jak pružina až do konca, ako to dopadne :) .Tú bariéru okolo baráku akú mal vymyslenú, a mimo dom ako začali zo zeme vychádzať, super scény, a ten milionár jak dopadol, uff.
Mne druhá polka filmu vylepšila totálne celkový dojem. Nieje to žiadna topka desatročia, to vôbec, ale po tých slabých pokračovaniach ako 6,7,8 to malo o dosť lepšiu úroveň. Dokonca som mal chuť si to pozreť zatial 3x a bavilo ma to. A tie dalšie dva bez Douga, Revelation a Judgement som ešte nevidel.
Ja som sa aj stretol naživo z Pinheadom v civile :) Nejak v roku 2010 bol vo Viedni festival hororu, a okrem Douga Bradleyho mala dojsť aj Linda Blair a Michael Biehn. Tý dvaja zrušili účasť, tak bol nakoniel len Doug. Tak sme sa tam fotili s ním, priniesol aj kocku, super spomienka. Som sa ho pýtal aj na spoluprácu s Cradle of Filth a tak... :)