Eliot Ness je bývalým policistou a velitelem legendární jednotky Untouchables a dnes už si užívá pouze práce ve svém bistru Blues and Bullets na okraji Santa Esperanza. Město je ale stále plné zkorumpovaných mafiánů a ulice hlídají desítky policistů. Policie se však příliš nezajímá o to, když začnou mizet malé děti. Eliot tak bere spravedlnost do svých rukou, když přichází na stopu sekty, která má únosy na svědomí.
Děj noirové epizodické adventury, jak nastolil první díl, se točí kolem alternativního příběhu dvou proslulých osobností - detektiva Eliota Nesse a krále podsvětí Al Caponeho. Druhá epizoda Blues and Bullets nás zavede tam, kde končí první, na stopu velkého zločinu. Odvěký bojovník s podsvětím Eliot Ness se na základě určitých zjištění spojí se samotným Al Caponem, aby společně našli bossovu unesenou vnučku Sofii. Vyšetřování, oba muže z opačných pólů společnosti, přivede na stopu obchodu s lidmi a i tentokrát se dozvíme něco z jejich minulosti.
Škoda, že tam bylo hodně střílení ho první díl byl lepší :) dvojka temnější mi přišla.