Tak ještě jedna freewarovka před odchodem z práce domů :) Pokračování Bez peněz do hospody nelez, které jsem doma nerozjel ale v práci ano.
No a je to totéž co jednička - v celkem pěkné, leč absolutně tmavé grafice jedna adventurní místnost s pár lehoučkými kombinacemi a jedním (a půl) primitivním puzzlem. Tentokrát to není o zaplacení v hospodě, je to něco jako film Saw - zraněný připoutaný muž v místnosti se musí osvobodit a utéct únosci. Je to zasazením o fous zajímavější než první díl, ale nijak to neskončí a i komentář smolím dýl, než jsem to hrál. Takové jednohubce fakt víc než 20% nedám.
Han22
Jumas
Tyrael
Thellwin
Pro: zábavné
Proti: krátké