Zbraně! Pistole, revolvery, pušky, brokovnice, automatické zbraně i děla. Přes sto různých zbraní, které můžete rozebrat do poslední součástky a důkladně si prohlédnout, jak fungují. Rozebrání i složení každé zbraně je třeba provést specifickým způsobem, takže si na své přijdou i milovníci hlavolamů, kterým zbraně nic neříkají. S některými zbraněmi ještě můžete procvičit své reakční časy na střelnicích.
Jednotlivé zbraně jsou rozmístěny v herní mapě, ve které postupně odemykáte další zbraně za získané expy nebo za placené kredity. Většinu zbraní odemknete za našetřené expy, ovšem na žhavé novinky a některé speciality si připravte peněženku. Hra se stále rozšiřuje, každý měsíc vývojáři přidávají jeden až dva nové modely.
Hra je distribuována přes Steam obsahuje achievementy i sběratelské karty a je k dispozici také jako samostatná aplikace pro PC i Mac, webová aplikace pro Facebook a rovněž portována na mobilní platformy Android a iOS.
@Shoggot (24.12.2024 14:02): Nejvíc mě asi bavila v Chaserovi, tam to byla skvělá zbraň.
Pro: modely, detaily
Proti: některé zbraně stále chybí, DLC struktura je zbytečná