We Were Here Too je logická 3D akční adventura odehrávající se ve fiktivním středověkém hradě. Příběh začíná tím, že Vy a Vás parťák jste se ztratili během polární expedice a útočiště jste našli právě v tomto hradě. Není to však ledajaký hrad, je plný různých puzzlů, pastiček, hádanek, které budete muset postupně řešit a dostat se spolu s parťákem ven.
Hra se hraje pouze v kooperativním režimu pro dva hráče přes platformu steam, přičemž jeden hráč se ujme role "lorda" a druhý role "služebníka". Lord má za úkol služebníka celou dobu navádět a pomáhat mu s řešením úkolů, aby mohl služebník otevřít dveře, které jsou v každé úrovni a pohnout se dál. Hra obsahuje celkem 8 úrovní, ze kterých musíte uprchnout.
Hra je pokračováním hry We Were Here, která je vlastně o tom samém, je však narozdíl od tohoto dílu free-to-play.
Hra je pokračováním hry We Were Here. V roce 2019 pak vyšel další díl série We Were Here Together.