Valor Mortis

Valor Mortis je first-person akční RPG vyvinuté polským studiem One More Level (Ghostrunner). Hra kombinuje soulslike s hororovými prvky a alternativní verzí 19. století během Napoleonových válek. Příběh začíná vzkříšením vaší postavy, vojáka Williama z Grande Armée. Zpět k životu ho přivedla podivná nákaza zvaná Nephtoglobin, jež je darem, ale zároveň i prokletím.

Mechaniky bojů jsou postaveny na preciznosti. Budete muset využívat nejen parry, dash, finishery, ale také kombinovat boj na dálku a nablízko. K tomu vám poslouží Williamův meč a pistole. Kromě těchto zbraní jsou k dispozici i schopnosti zvané transmutace. Těmi si můžete vylepšit útoky či odhalovat slabiny nepřátel. K dispozici bude prostředí inspirované Metroidvania designem, ale i checkpointy v podobě luceren známé ze série Dark Souls, u kterých si doplníte životy.

Samozřejmostí jsou také souboje s bossy a odhalování tajemství v temné a válkou zmítané Evropě.

Poslední diskuzní příspěvek

Zkusil jsem ten playtest a je to hodně super. Takovej mix Bloodborne a Sekira. Po dlouhé době soulovka, která není od Fromu a těším se na ní jak svině. Rozhodně zkuste, na Steamu to bude do 13. října :)

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.