JohnCZ: Přesně tak. Koupil jsem ho asi před týdnem a jsem zklamaný.
Chuck: Nene, vůbec. Proč to ale vlastně prodáváš? Nelíbí?
JohnCZ: Nebude Ti vadit, že je to edice EA Classics v tom žlutém obalu?
Chuck: Bral bych :)
Kdyby měl někdo zájem, za 140 Kč je originálka vaše.
no prave...je tezke se tam dostat, ale to se mi povedlo, ovsem dostat se do kobky kdyz jsou absolutne vsude? to poste stalth neslo :( nebo i ve sklepeni kde se musela ukrast Aurora a i v te knihovne to neslo :(
Právě. Já se to vždycky snažil dělat stealth, ale někdy to nešlo. Třeba u toho mauzoela jsem to vzdal a vystřílel to tam, ale to mi dalo docela zabrat, abych se přiznal.
Walome - njn clovek by s takovou hral jednu misi 2 hodiny(s pripravami a tak) a akcne to ma za 15minut vystrilene! :D
Fg - jo, taky jsem hrál stealth. Ovšem mnohem lehčí je všechno vystřílet (i na nejtěžší obtížnost). Ovšem mise s osvobozením odboráře se udělat potichu dá = musíš sejmout kluky na ochozech, pak sešplhat dolu, celé to obejít, potichu a rychle zastřelit vojáky u hlavního vchodu a pak teprv osvobodit vězně :) Já si přistavil auto hned ke vchodu, takže to bylo v poho. Ale jako taky jsem to hrál poprvé tak, že jsem vyvolal poplach při odchodu hlavním vchodem, ale nasralo mě to, tak jsem si to udělal celý znova.
ViRus: když už dělá s tím zapalovačem:-)
Virus: jeee dik moc ;) jj je dobre ze to jde tak pozvolna, ale z cernobila sem byl uchvacen :) a dobre jsou i takove detaily jako kour z cigarety a ze zbrani....a nelibilo se mi, jak porad hulil! nepresvedcil mne, mam silnou vuli :P
Fg: Výborný koment, sdílím tvé pocity, hlavně s druhým dílem a více stealth prvků, ale efekt přechodu z černo-bílé do barevné se mně celkem líbil.
Fg: jako to mě taky zmátlo. Pochopil jsem to až na konci hry, takže jsem to ani moc nevyzkoušel... ale jako je to dobrá hra, bavila mě. Jen je to prostě sandbox = spoustu malých chybek a příběhová plytkost...
Fg: Tak to úplně není, podržíš tuším q, dáš bombu, rozjedeš se, vyskočíš mělo by to udělal bum:-)
jeste jedna otazka...kdyz jsem v aute , pisou tma ze muzu nastrazit "past" jakoze bombu? ale pak to nic nedela, ani kdyz vystoupim, no a pak je tam cosi druheho, jestli zneskodneni? nevim....ale bylo by to super, kdybych tam nastavil bombu, prijel s autem k nejake te palivove nadrzi, odesel a za chvili by to bouchlo
Walome: Jj ta byla hustá.
Tak už nic, tady je přehled tanků a kde jej najít. POZOR SPOILER Tanky s němi se pak ty free úkoly dělají jedna radost:-)
Přesně tak. Jediná věc, která mi kazila zážitek byla skutečnost, že jsem se vždy snažil hrát alá hitman, ovšem když mě objevili, nebyl to až takový problém, protože hrubý síla se dá poměrně snadno použít i na nejtěžší obtížnost. Ovšem byly momentu, kdy jsem si ji musel snížit. Jízda na vlaku.
Walome: Přesně kvůli těm achievementům jsem to dělal. Výzva byla vždy, když jsem to dělal v zóně za ostnatým drátem.
Edit: dá se někde sehnat ten nejsilnější tank?
Edit: dá se někde sehnat ten nejsilnější tank?
Fg: nepřišel jsi o myši, ani o misi ;) Mně se stalo úplně to samý, ale on pak přiběhne další. Nikdy nepřijdeš o misi.
Jinak já ty sabotáže většinou plnil, protože mě to bavilo. Navíc tím získáváš ty ančívmenty (fakt nevim jak se to píše) a zabíjení Nácků mě prostě bavilo. Hlavní linka je krátká, ale mise v ní jsou supr. Vedlejší mise nic moc, ale taky se to dá...
Fg: nemyslím si, on by měl znovu přiběhnout
Fg: :-D jo na ty jsem zapomněl ty patří asi také do hlávní, mělo by jich být 56 pro dohrání do konce, je možné, že se ty žluté, bílé a černé prolínají.
btw nejlepsi bylo, kdyz sem seskakoval z budovi dolu nechtene a ani sem ho nevidel sem skocil na jednoho pana, nepochopitelne sem ho tim zabil a pak mi to napsalo, ze nemam zabijet mesengery, ze mi jinak nepredaji zpravu! :D to sem jako prisel o mysi? :(
a ty cerne pole s bilyma pismenama? :D to sou vetsinou clenove odboje
Fg: pokud si to dobře vzpomínám tak by to měly být ty písmena co jsou žluté, vedlejší bílé a pak free bílé puntíky
Virus: ja se prave nevyznam co jsou mise hl.linky a vedlejsi :X
Fg: No když půjdeš jen po hlavní lince, tak cca do 8-10h, jj free play jsou ty sabotáže. Je to bomba hra, ale pokud budeš chtít splnit vše tak začne nudit nebo lépe řečeno trochu steráč:-)
jak je tahle hra dlouha? udelal sem par misi a uz mam v progresu 35%, to neni snad mozne ne? ted sem zacal! jinak u free play mam 1% to jsou ty veci po meste ktere vyhazuju do povetri(veze,svetlomety,nadrze,...)? Po dohrani se ve meste muzu jeste pohybovat?
Na zacatku jsem byl nadseny a vypadalo to mega dobre...ted to sice trosku upadlo, ale stale to drzi prijemny feel. Markantni zmena oproti CoD, tam sem se malem zeblil :(, viz ma recenze... :D
Chuck: No to je právě ono, já přemýšlím nad obsahem a gramatika jde do kelu.
ViRus: Nespěchej, vždyť my si počkáme. ;-)
Garion: děkuji, tý jo to je ostuda:-/ tolik chyb.
ViRus: koktjl; zabitého; které ho; detailní grafické a neokoukané ztvárnění; zabarvý; misý; vyhodění; pomocí; automobyli; jizdím; proměnlivé na dané situaci (tohle akorat zni ve vetnem kontextu hodne divne); zdařilou atmosféru (nemyslim si, ze atmosfera muze byt zdarila, spis zdarile vytvorena/navozena apod); ne moc (spis neprilis);
tot asi nejvyraznejsi chyby, urcite by se tam jeste neco naslo, ale ted nemam moc casu to rozumne formulovat :)
Po dlouhé době sympatický hlavní hrdina v městské akci.
Ovšem mám dotaz ohledně technické stránky - dělá mi to divné věci :) Silnice se mi načítá před očima a to takovým způsobem, že vidím, jak vojáci padají skrz ní až někam do změti prázdných textur.
Může to být grafárnou? (Radeon HD 4600 series)
Jinak hra mě baví, trochu bych si pohrál s tím prologem (a závod byl ve srovnání s Mafií pro děti :-D ), ale zatím dobré.
edit: mám patch 1.3
Může to být grafárnou? (Radeon HD 4600 series)
edit: mám patch 1.3
The Saboteur za 250, hodně slušná cena, do toho snad i půjdu
Prdlajs nepřežil, hned potom bys běžel domů zahrát si tu super pecku sám xD
No já jsem ve Frýdlantě, ale na průmyslovce ve Frenu mám pár známých :-D
20x? To bych asi fakt nepřežil :-)
20x? To bych asi fakt nepřežil :-)
hezky seženeme velkou obrazovku, jeden z vampire fanoušků tě sváže, druhý ti přilepí oční víčka další bude navlhčovat oči a poslední bude na té velké obrazovce pařit VtMB a 20x po sobě... kdo do toho jde se mnou ?
a ségra chodí do Frenu na školu tak jí zaúkoluju kompletně zmapovat oblast, nebudeš ani tušit odkud útok příjde xD xD
No, pokud jsi z Rožnova kousek od Frenštátu, tak se stav :-D
tak s gothicem a arxem souhlasim, celkove z většinou co hodnotis, proste si tohle jen zkritizoval a pro mnohe je to modla .. tak ... no ... budeme te muset zabit.. casem xD
silent: Vampire není sračka! Jen mi nesedl (je to úplně jiný typ než má oblíbená RPG - Gothici, Arx Fatalis).
Spíše když jsem srovnal naše hodnocení, tak někde máme totožná, ale nejčastěji je tam +/- 50% :-D
jen proto ze se mi libi vampire neznamena ze vsechny hry co doporucim budou sracky, NAOPAK!! xD
Hmm, moc to neběhá... Spíš tak jako chodí :-) A blbě se to ovládá i na PC... Dost nelogicky, řekl bych...
Silent: "jednicka se mi taky nelibila, dvojka je ale jine maso , je to uplne stejne jako s assassins creed2.." Další hra, od které jsem hrál jen první díl :-D
Ale když teda říkáš, že jednička nic moc a dvojka super, tak bych na to dát mohl.
Me to demo prislo uplne stupidni. Minimalne na PS3 se to debilne ovladalo, melo to desnej motion-capture a hlavne prisernej dabing..
Dema já nerad :-) Ale sosnu ho...
Cobra: wtf? zrovna tahle hra ma demo :) http://store.steampowered.com/app/8190
Moji kamarádi se zabývají jinýma věcma než hraním :-) Si to koupím, až to bude stát 300 nebo tak...
cobra: Zkusit nemusí znamenat koupit :-)
A nemusíš ani porušovat zákon, stačí si zajít ke kamarádovi, ne? Projet pár misí....
Jenže na zkoušení je ta hra trochu drahá :-)
Cobra: vsak to je prave potreba zkusit :)