Reputation Level 60 - Odměnou je vůz Apollo Intensa Emozione (2018) a dalších 27 závodů. Na mapě mám už hodně ikonek, ale ke spoustě závodům se ani neodstanu. Buď nemám vhodné auto nebo je nutný nějaký Live žebříček a dostatek bodů.
Doručovací mise s vozy se opakují, ale alespoň dost vydělám. Baví mě svědomitě jezdit podle předpisů a držet se v daném jízdním pruhu. Hra je odděluje kuželkami uprostřed silnice. Náraz do nich poškodí vozidlo. Ale jde i předjíždět na prostřední čáru, i když mám v obou směrech jedoucí vozy.
@Kotilion (18.02.2026 15:56): Jsem rád, že jsem hru vůbec nějak rozchodil. Je to poctivej herní počítač z let 2018 a 2019.
Obrázek č. 1, Obrázek č. 2, Obrázek č. 3, Obrázek č. 4, Obrázek č. 5, Obrázek č. 6.
Solar Pass je maximum 50 a Reputation je maximum 70. Obojí by chtělo navýšit. Season 6 bude v březnu. Dále je tam možnost Influencering XP bodů. To je v rámci klanu a stoupání výše tím, že porazím další členy klanu. A dá se jít až na Level 50. Závody s výhrou za milión mám, jsou dlouhé přes celou oblast. Poté různé multiplayer eventy a podobná střetnutí, co mají neustále nové typy výzev a ikonek na mapě. Ale vyžadují i dílčí podmínky ke vstupu. XP body Solar Pass na denní bázi (Specifické zadání úkolů) postrádají již smysl, protože jsem na stupni Unlimited. Asi bych to navýšil ve všech stupních na 100 a dal k tomu i adekvátní odměny za dosažení. Ale obávám se, že to takto vývojáři nepromýšleli. Nemluvě o tom, že to vše duplikuji, v podstatě, i neustálým opakováním oblíbených závodů. Opáčko po 50x, 100x. Na to jakákoliv strategie vývoje asi nepamatovala. A to jsem ani nehrál tu Ibizu.
Další Reshade do hry. Link je dole pod červeným ModsFire.
Další Reshade do hry. Link je dole pod červeným ModsFire.